Cora: Almanya FETÖ'cülere kol kanat geriyor

Salih Cora çalışmalarına devam ediyor

Cora: Almanya FETÖ'cülere kol kanat geriyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Adaylarının ilçe ziyaretleri devam ediyor. Çaykara, Dernekpazarı ve Hayrat’ta vatandaşlarla buluşan AK Parti heyeti Sürmene ve Akçaabat’ta da mitinglerle vatandaşlara hitap ettiler. Yoğun kalabalıklardan aldıkları destekle çalışmalarına devam eden AK Parti’de ilçe ziyaretleri seçim sürecinin son gününe kadar aralıksız devam edecek.

Türkiye’nin seçim gündemi ile alakalı değerlendirmelerde bulunan Salih Cora, “Ülke olarak geleceğimizi tayin edeceğimiz seçimlere kilitlendik. Ancak  bizim istikbalimizi ilgilendiren bir meseleyle Avrupa’nın bu kadar alakadar olması çok manidardır. Yıllarca PKK’ya kucak açan Almanya şimdilerde FETÖ’cülere kol kanat germektedir. Türkiye’ye ihanet edenler soluğu Almanya’da alıp devlet güvencesinde keyif sürmektedirler. Ancak aynı Almanya, AK Parti’ye propaganda izni vermemekte, ipe un sermektedir. Peki sadece Almanya mı? Hollanda, Cumhurbaşkanımızın gurbetçi vatandaşlarımıza göndermiş olduğu mektuplara dahi tahammül edemiyor. Üstelik buna diğer Avrupa ülkeleri de destek veriyor. Milletimizin hayrına rüya görmeyenler bir defa daha suçüstü yakalanmıştır.” dedi.

Cora: Almanya FETÖ'cülere kol kanat geriyor

Avrupa’da Türkiye seçimlerine yönelik oluşturulmaya çalışılan algıyı hastalıklı bir ruhun dışavurumu olarak değerlendiren Salih Cora, “Türkiye’nin ilerleyişi, gelişmesi ve büyük vizyonlar ortaya koyması Avrupa’yı her anlamda rahatsız etmiştir. Demokrasi ve özgürlük gibi medeni değerleri Türkiye’ye karşı bir kalkan olarak kullanmaya devam eden Avrupa medyasını dehşetle takip ediyoruz. Terör örgütlerine kucak açarak medeni olunmaz. Fransız Le Monde, Le Point, Le Figaro ve L’express gibi basın kuruluşları her gün Cumhurbaşkanımıza hakaretler ediyor. Elinde milletimizin kanı bulunan Demirtaş’ı  büyük bir lider olarak pazarlıyorlar. Nerede bir Türkiye düşmanı varsa onu el üstünde tutuyorlar. Tüm imkanları ile ülkemize saldırıyorlar. Ancak hesap etmedikleri mutlak bir gerçek var. O da aziz milletimizin yüksek  ferasetidir. Güneşin balçıkla sıvanamayacağını bir kez daha tecrübe edecekler. Hevesleri kursaklarında kalacak, tüm hesapları ayaklarına dolanacak. Milletimiz ile beraber yürüdüğümüz bu kutlu yol seçim gecesi menziline ulaşmış olacaktır. ” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset