AK Parti Vakfıkebir ilçe kongresi yapıldı

AK Parti Vakfıkebir’de Uzun yeniden ilçe başkanı seçildi.

AK Parti Vakfıkebir ilçe kongresi yapıldı

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Karadeniz Bölgesi Bölge Koordinatörü Yahya Çelik, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ve Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, delegeler ve teşkilat mensupları katılımlarıyla gerçekleşti.

AK Parti'nin kongrelerden güçlenerek çıktığını ifade eden Revi "AK Parti siyaseti millete hizmet siyaseti, eser siyaseti demektir. Bizler şehrimiz için ülkemiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti olarak 19 yıldır milletimize hizmet yolunda, tevazu, samimiyet ve gayretle çalışıyoruz ve milletimizin de takdirini kazanıyoruz. İşte bu kongrelerde milletimizin takdirini kazanacak AK Parti kadrolarını seçiyoruz. Bu sebeple göreve gelecek arkadaşlarımıza büyük sorumluluklar düşüyor. Biz millete efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya geldik. Her yeni kadro daha başarılı olmak zorundadır."dedi.

Göreve gelen teşkilat mensuplarının bayrağı daha ileri taşımak için gayret edeceklerini vurgulayan Revi "Eski yeni ayrımına gitmeden hep birlikte teşkilat olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada el ele vererek ilçemizi daha ileriye taşıyacağız. Hep birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hedefleri doğrultusunda teşkilatımızı daha da güçlendireceğiz.

Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet anlayışıyla bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte türkiye olacağız. Kongre sürecimizin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor hepinizi allah’a emanet ediyorum."ifadelerini kullandı.

Konuşmasında koronavirüsle mücadele sürecine de değinen Revi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin pandemi sürecinden başarılı şekilde çıktığının altını çizerek " Özellikle sağlık altyapımız ve yapımı tamamlanan şehir hastanelerimizle sağlık alanında dünyanın gıpta ile baktığı bir ülke konumuna geldik. Biliyorsunuz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla yapılması planlanan Trabzon Şehir Hastanesinin de ihalesi yapıldı. İnşallah yapımına başlanarak şehrimize dev bir sağlık eseri kazandıracağız. Trabzonumuz’a kazandırdığımız dev eserlerin hayalini dahi kuramayanların bugün eleştiriyor olması hasetlikten başka birşey değildir." şeklinde konuştu.

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresinde tek liste ile seçime gidildi. Listeye göre mevcut İlçe Başkanı Ahmet Uzun yeniden görevine devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler