Sezgin Mumcu: “Anket yapın bakalım fındık üreticisi ne diyor?”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu Haber61'e açıklamalarda bulundu.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Haber61'e yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanımızın 3 dolar üzerinde bir fiyat vermesi üreticiler tarafından çok olumlu karşılandı. Bunu eleştirilecek bir yanı yok, genel olarak bir anket yapın, fındık fiyatından üreticinin çok memnun olduğunu göreceksiniz. Muhalefet eleştirmekle yükümlü ‘’bekara karı boşamak kolay gelir’’ diye bir laf vardır. Bizler tüm dengeleri göz önünde bulundurarak bu fiyat çalışmasını yapıyoruz. Fiyat bence çok uygun bunu için cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

TRABZON TURİZMİNE SAHİP ÇIKILDI!

Geçtiğimiz günlerde Trabzon turizmle ilgili olarak yanlış algıların, ortak akıl ve birliktelikle bertaraf edildiğini ifade eden Sezgin Mumcu, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Ticaret odasıyla, Esnaf Sanatkâr odasıyla, Valiliğimizce, Belediye Başkanlığımızca yapılan ve siyasi partilerimizce sahip çıkılan bu açıklamalar, şuanda o tepkilerin ne kadar yersiz olduğunu insanlarımızı kabul eder haline getirdi. "Aklıselim aklın yolu birdir’’ denilen bir durum var. Turizmin ülkeye kazandırdığı girdileri hesaba kattığımızda bu ekonomik zorluklar içerisinde dünyadaki turizm pastasından pay alma konusunda Trabzon’un bundan faydalanması kadar doğal bir şey olamaz. Turizm ırkçılığı yapmamamız gerekiyor turizm bacasız sanayidir. Trabzon’un ekonomik anlamda kurtuluşunun temeli turizmde yatmaktadır diye düşünüyorum”

Sezgin Mumcu: “Anket yapın bakalım fındık üreticisi ne diyor?”

Sezgin Mumcu: “Anket yapın bakalım fındık üreticisi ne diyor?”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber