Haber61

Haber61

Ak Parti İl Başkanı Beder'e Yakışmadı

Trabzon Belediye başkanı nı ister seversiniz ister sevmezsiniz.

Burada sonsuz özgürlüğünüz vardır.

Kimse kimseyi sevmek mecburiyetinde de değildir.

Trabzon Belediye Başkanlık koltuğu saygın bir makamdır.

Orada bulunan insan o kente yaşan halkın hür iradesiyle o göreve getirilmiştir.

 

Onun için, bu koltuğu dolduran kişinin yaptığı icraatları överken de eleştirirken de kelimelerin özenle seçilmesi gerekir.

Ona yapılacak olan saygısızlık bir anlamda Trabzon"a yapılmış demektir.

 

Sayın Volkan Canalioğlu o koltuğa darbe ile demokratik bir seçim sonucu Trabzon halkının oylarının çoğunu alarak gelmiştir. Yani Trabzon"un seçilmiş en büyük temsilcilerinden biridir.

 

Biz kimsenin avukatlığını yapmıyoruz.

Her zaman objektif olmaya özen gösterdik.

Objektif olmaya da devam edeceğiz.

Trabzon"da yaşayan herkesin Belediye başkanının yaptığı icraatlarını eleştirme veya övme hakkı vardır.

 

Ancak; Eleştiri ile hakaret arasındaki farkı iyi ayrıt etmek lazım.

Belediye başkanını icraatlarını eleştirin. İstediğiniz gibi de, siyasi atraksiyonlar yapın. Tabi ki siz rakip bir partisiniz. Bundan doğal da bir hak olamaz.

 

Bizi rahatsız eden, eleştirileriniz değil, eleştirirken kullandığınız üslup. Halkın oylarıyla seçilmiş bir Belediye Başkanına icraatları için yaptığınız eleştiriler bizi rahatsız etmez.

 

İstediğiniz zaman istediğiniz konuda eleştiri yapın. Hatta eleştirilerinizin doğruluğuna inanırsak bizde size katılır destek veririz. Belediye başkanı hata yapmaz diye bir kural olmadığını da sizin kadar biliriz.

  

Sayın Erdoğan Beder.

Akparti İl başkanı.

Volkan Canalioğlu"nu basın kuruluşlarına çektiği yazılı duyuru ile eleştiriyor.

Ama bir sövmediği kaldı.

Bakın açıklamasının bir bölümünde ne diyor.

Beder. Yaptıklarımızla ilgili Milletimize anlatacağımız o kadar çok şey var ki, bunları anlatalım yeter. Ama belli ki sayın başkanın yaptıklarımız konusunda “Gözleri Kör, Kulakları Sağır”.Bazıları Belediye başkanı olmakla şehrin tapusunun da kendisine ait olduğunu sansa da biz 22 Temmuzun üzerimize yüklediği ağır sorumluluk yükünün bilincinde olarak Trabzon"umuza hizmet etmeye devam edeceğiz.

 

İktidar partisi il başkanı olmak, bir kentin demokratik yolla belediye başkanlığını koltuğunu oturttuğu bir isme bu benzetmeleri yapma hakkı vermez .

 

Sayın Erdoğan Beder eleştirilerinize katılırız, ama hakaret boyutuna vardırmamanız şartıyla. Böyle benzetmelerle aslında sadece belediye başkanına değil, bu tip özrü olan vatandaşlarımıza da haksızlık yapıyorsunuz.

Bari isimleri doğru kullanın.

GÖRME ÖZÜRLÜ, DUYMA ÖZÜRLÜ gibi. Doğru ifade bu Sayın Beder

Kör ve Sağır yok Efendim.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR