Ajda Pekkan'dan horon show

Trabzon'a gelen Ajda Pekkan hayranlarıyla buluştu

Trabzon'a ikinci gelişinden ötürü çok mutlu olduğunu belirten Pekkan, Trabzon'un yaylalarını gezmeyi çok istediğini söyledi. Ünlü sanatçı, etkinlik kapsamında horon ekibine katılarak horon oynadı.

Ajda Pekkan, Trabzon'da bulunan Forum Alışveriş Merkezi'nde moda tutkunlarıyla buluştu. 2011-2012 Sonbahar Kış sezonuna 'Twist' adlı marka için hazırlanan 'Ajda Pekkan for Tiwist' koleksiyonu tanıtımı bugün Forum AVM'de yapıldı.

Ünlü sanatçıyı görmeye gelen hayranları tanıtımı yapılan mağaza önünde izdiham oluşturdu. Ajda Pekkan, mağaza önünde yapılan horon etkinliğiyle karşılandı. Boynuna Trabzonspor atkısı konulan Pekkan, burada ekibinin içine girerek bir süre horon oynadı.
Trabzon'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Pekkan, bir daha ki gelişinde yaylaları gezmeyi çok istediğini belirterek, "Trabzon'a bu sene ikinci gelişim ve çok mutluyum. İnsan burada huzur buluyor. Trabzon'a bir daha ki gelişimde buranın yaylalarına çıkacağım. Oraların çok güzel olduğu söyleniyor" dedi.


Moda ve yeni sezon koleksiyona dair duygu ve düşüncelerini paylaşan Pekkan, mağazadan ürün alan bazı müşterilerine imzalı kartpostal hediye etti. Pekkan, for Twits koleksiyonun ayrıca Twits mağazaları ile aynı anda "www. 1v1y.com" adlı web sitesinde satışta olduğunu hatırlattı. Pekkan'ın akşamleyin Trabzon'dan ayrılarak Gaziantep'e gideceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar