"Olcay mağlubiyeti kabullenmez"

Trabzonspor'un eski oyuncusu Olcay Şahan transferini değerlendirdi

"Olcay mağlubiyeti kabullenmez"

Trabzonspor, Beşiktaş'tan transfer ettiği 29 yaşındaki Olcay Şahan’ı bordo mavililerin eski oyuncularından Erman Özgür değerlendirdi.

Transferi olumlu bulduğunu söyleyen Özgür şu ifadeleri kullandı;

Maç sayısı ve maç temposu oldukça yüksek bir oyuncu. Bu ligi bilen iyi bir forvet oyuncusu aldı Trabzonspor. Elindeki oyunculara nazaran biraz daha farklı olan, mağlubiyeti kolay kabullenmeyen ve saha içerisinde enerjisini 90 dakikaya yaymayı başarabilen bir oyuncu Olcay. Devre arası transferlerinin ne kadar güç olduğu düşünülürse Türkiye Süper Ligi’nden kaliteli bir forvet oyuncusu aldı Trabzonspor bu nedenle çok olumlu buluyorum. Beşiktaş’ta özellikle Quaresma’nın çıtayı çok yükselttiği kanat varyasyonları nedeniyle Olcay’a fazla ihtiyaç olmadığından dolayı bence onun adına da tam zamanında iyi bir transfer olduğunu söyleyebiliriz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam