Haber61.net ajandası!

TRABZONSPOR HEPİMİZİN ORTAK DEĞERİDİRYapımı devam eden ve gelecek sezon açılışı yapılacak olan 40 bin kişilik Akyazı stadına 12.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verilmesine sadece muhalefet değil AK Parti içinden de tepkiler gelmeye devam ediyor.Pari

Haber61.net ajandası!

TRABZONSPOR HEPİMİZİN ORTAK DEĞERİDİR

Yapımı devam eden ve gelecek sezon açılışı yapılacak olan 40 bin kişilik Akyazı stadına 12.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verilmesine sadece muhalefet değil AK Parti içinden de tepkiler gelmeye devam ediyor.

Paris Trabzonsporlular Derneği Başkanı aynı zamanda AK Partili olan Bülent Cumur, Trabzonspor’un siyaset üstü dolduğunu belirterek bu şekilde bir tartışma şehre yarar değil zarar getirir dedi.

Bunun kabul edilecek bir tarafının olmadığını belirten “Ne olursa olsun hiçbir siyasinin Trabzonsporla bu şekilde oynamaya hakkı yok. Trabzonspor hepimizin ortak değeridir.Trabzonspor üzerinden insanlar kendi geleceklerini şekillendirme niyetinde olmasın” dedi. 

Bülent Cumur Düzköylü ve uzun zamandır Fransa’nın başkenti Paris’te yaşıyor. Paris Trabzonsporlular Derneği Başkanı olan Bülent Cumur aynı zamanda  rahmetli AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur’un da akrabası.


“UYARIYORUZ TRABZON’DA BU SORUN BÜYÜK!” 2. SAYFADA

UYARIYORUZ TRABZON’DA BU SORUN BÜYÜK!

2014-2015 eğitim ve öğretim yılı Pazartesi günü start alıyor. Binlerce öğrenci için ders zili çalıyor.Yeni dönem hem öğrencilerimize-hem öğretmenlerimize hem de öğrenci velilerine şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Trabzon’da da tatlı bir heyecan var. eni dönem için hazırlıklar tamamlandı, bazı okulların ihtiyaçları karşılandı. Fakat sorunlar tam olarak çözüme kavuşmadı.Okulların büyük bir kısmında güvenlik-temizlik ve ısıtma sorunu devam ediyor.

Birçok okulumuzda hizmetli kadrosu yok.Okullarda bazen hijyen sorunu sağlık sorunlarına varan sıkıntılara kadar yol açıyor. Bir başka önemli sorun ise okulların önlerinde trafik uyarı levhaların ve hız kesicilerin olmaması. Özellikle ilköğretim çağındaki çocuklarımız okuldan çıkınca kendini sokakta buluyor, yol emniyeti noktasında sıkıntı var. Yetkilileri bir kez daha bu noktada uyarıyor gerekli önlemlerin alınmasını istiyoruz.

“AKYAZI KONUSUNDA SADECE ORTAHİSAR KARAR VERİR!” 3. SAYFADA

AKYAZI KONUSUNDA SADECE ORTAHİSAR KARAR VERİR!

Trabzonspor taraftarı ve üniversite öğrencisi Yavuz Şişmanoğlu Akyazı tesislerine isim tartışmasına ilginç bir şekilde yorum yapmış:

İşte o paylaşım: “Akyazı Ortahisar Belediyesi sınırlarındadır. Dolayısıyla karar mercisi Ortahisar Belediyesidir. Trabzon Belediyesinin almış olduğu karar hukuksuzdur.Bir diğer unsurda kulüp bu işe kesinlikle karşıdır. Ses çıkmaması Fenerbahçe maçının önüne geçilmek istenmemesi.

Bunlarda yetmez ise stad İl Spor Genel Müdürlüğü'ne aittir. Yani bizim Avni Aker'i 49 yıllığına kiraladığımız kuruma. Stad adını belediye veremez.Herşey olumsuz işlerse bu iş davalık olur ve sonuç olarak stadın adı Recep Tayyip Erdoğan stadı olamaz. Herseyden önce İbrahim Hacı Osmanoğlu ve yönetim buna karşı.

Bütün bunları nerden biliyorum? Bir yöneticiyle konuştum. Sert ve net konuştu. Biz buna kesinlikle müsaade etmeyeceğiz dedi.Fenerbahçe maçından sonra kulüp konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapacak. Ardından da görsel medyada başkan veya yönetim deklere edecek”

“CHP TRABZON’DA İSTİFA SİNYALLERİ” 4. SAYFADA

CHP TRABZON’DA İSTİFA SİNYALLERİ

18.Olağanüstü Kurultay sonrası CHP’de parti içi muhalefette sular durulmuyor.Genel Başkanlığa aday olan Muharrem İnce’ye destek verenler ve partinin mevcut tutumunu beğenmeyen partililer ya istifa ediyor yada istifa sinyali veriyor.

Trabzon’da üç ilçe teşkilatı istifanın eşiğinde.Sadece ilçe teşkilatları değil CHP Trabzon İl ve Ortahisar ilçe yönetiminde yer alan bazı partililerin yaşanan süreçten duydukları memnuniyetsizlikten dolayı istifa etmeyi düşündükleri belirtildi.

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan kısa bir süre önce yaptığı açıklamada “Parti içinde ihanet edenler var.Çalışmayan,emek harcamayan,başarısız olan bazı teşkilatları görevden alacağız” açıklamasında bulunmuştu.

Dün Antalya'da aralarında eski belediye meclis üyelerinin de bulunduğu 14 kişi CHP'den istifa etmişti. Açıklama yapan grup parti içinde iktidar olma kavgasının bütün amaçların önüne geçtiğini iddia etti.


“MHP TRABZON TEŞKİLATLARINDA GERGİN BEKLEYİŞ” 5. SAYFADA

MHP TRABZON TEŞKİLATLARINDA GERGİN BEKLEYİŞ

MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan MHP Trabzon teşkilatının yeni il başkanı ve yönetiminin nasıl şekilleneceği konusunda belirsizlik devam ediyor.MHP Genel Merkezinin kongreler tamamlana kadar görevi yeniden istifa eden Muammer Demeli’ye vermesi bekleniyor.Demeli’nin MHP Trabzon İl Başkanlığı görevini yeniden kabul etmemesi noktasında ise belirsizlik söz konusu.

Bu arada görev verilmesi beklenen MHP Trabzon eski İl Başkanları Muhammet Öztürk ve Nihat Birinci’nin de hazır kıta beklediklerini belirtmekte fayda var. MHP’nin Trabzon’da yeniden toparlanması ve 2015 Genel seçimlerine diri bir şekilde hazırlanması noktasında  eski yeni tüm partililerin bir araya gelerek görüş-alışverişinde bulunması bekleniyor. MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın’ın organize edeceği geniş katılımlı toplantının önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler