E-okul ile devamsızlık sınav tarihleri sözlü yazılı notları öğrenme - YENİ

E-Okul veli bilgilendirme sistemi okulda okuyan öğrencinin bilgilerinin ulaşılabildiği bir sistemdir.Bu sistem ile birlikte veliler internet üzerinden öğrencileri hakkında sınav sonuçları, sınav tarihleri, karne notu ve ne zaman okula gitmediğini görebilm

E-okul ile devamsızlık sınav tarihleri sözlü yazılı notları öğrenme - YENİ

E-Okul veli bilgilendirme sistemi okulda okuyan öğrencinin bilgilerinin ulaşılabildiği bir sistemdir.

Bu sistem ile birlikte veliler internet üzerinden öğrencileri hakkında sınav sonuçları, sınav tarihleri, karne notu ve ne zaman okula gitmediğini görebilmektedirler. Öğrenciler de aynı şekilde bu bilgilere ulaşabilmektedirler. E-Okul veli bilgilendirme sistemine giriş yapabilmek için ilk olarak E-Okulun resmi internet sayfasına giriş yapılmalıdır. Üst tarafta bulunan veli bilgilendirme sayfası giriş ekranına öğrencinin T.C. kimlik numarası ve okul numarasını girdikten sonra resimdeki rakamları da gerekli yere girilmesi gerekmektedir. Tüm bu işlemlerden sonra E-Okul veli bilgilendirme sistemine giriş yapılabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem