Ajanda (14.10.2014)

TRABZONSPOR TARAFTARI NE KADAR KAN BAĞIŞLADI?Türk Kızılayı’nın kan bağışını artırmak için başlattığı “Kan Bağışı Ligi” projesi meyvelerini vermeye devam ediyor. Binlerce taraftar kan vermek için Kızılay’ın kan merkezlerine akın etti. Kızılay Kan Bağışçısı

Ajanda (14.10.2014)

TRABZONSPOR TARAFTARI NE KADAR KAN BAĞIŞLADI?

Türk Kızılayı’nın kan bağışını artırmak için başlattığı “Kan Bağışı Ligi” projesi meyvelerini vermeye devam ediyor. Binlerce taraftar kan vermek için Kızılay’ın kan merkezlerine akın etti. Kızılay Kan Bağışçısı Kazanımı Birimi Yöneticisi hemşerimiz Dr. Metin Kalender “Takım taraftarlarına, taraf mısınız iyiliğe, dostluğa, centilmenliğe, kan bağışına taraf mısınız? diye sorduk. Bu sayede kan bağışını artırdık” dedi.18 takımın logolarının bulunduğu taraftar formlarını doldurarak veren taraftar hem tuttukları takıma destek veriyor hem de Kızılay için hayati önem taşıyan bu kampanyaya güç katmış oluyor. 2013-2014 sezonunda 187 bin 974 taraftar kan bağışında bulunmuş.En çok kan bağışında veren takımlar arasında 68 bin 193 taraftar ile Galatasaray olurken 18 takım içinde Trabzonspor  4. sırada yer aldı. Trabzonspor adına 10 bin 652 taraftar Kızılay’a kan bağışında bulundu. Son sırada yer alan Kasımpaşa spor için sadece 108 taraftar kan vermiş.

 HANGİ YEREL YÖNETİCİ ‘HAKKIM HARAM OLSUN’ DEDİ

Kapanan İl Genel Meclisi’nin eski başkanı isyan etti.

62-002.jpg

AK Parti Grup Başkanı Uğur Aydın, isyanını sosyal medyaya taşıdı.

Doğalgaz çalışmalarının ardından bozuk, düzensiz, bırakılan yerler ve şikayetlerin dikkate alınmamasına içerlenen Aydın şunları yazdı altına da fotoğraf ekledi;

Aksa doğalgaz firması,
Halka saygısız,
Şikâyetlere duyarsız,
İş ahlakı olmayan Ahlaksız,
Özelleştirmenin en kötü örneği rezil bir firma.

.....bu görüntüler İnönü mahallesi Şifa Sokağın İnönü caddesi girişinde. Yaklaşık olarak 10-15 gündür yapmışlar ve bu halde bırakmışlar. Defalarca o civardaki esnaf ve sokak sakinleri söylediği halde ilgilenen yok. O görünen yoldaki taşı ve renkli kasaları da esnaf koymuş. Çünkü benim gibi onlarca araç çukura düşmüş. Dedim ya zelleştirmenin en rezil örneği. Sadece burasımı hayır. Şifa sokağa arabanızla girin, kendinizi patika yolda sanırsınız. Sadece burasımı? Hayır, Trabzon’un doğalgaz borusu döşenen ve belediyece yapılmamış olan her sokağı ve caddesi böyle. Aldıkları para kendi adıma haram olsun.

TURİSTLER FOTOĞRAF ÇEKİP GİDİYOR MU?

Trabzon Limanı ara-ara devasa gemilere ev sahipliği yapıyor, dünyanın en gösterişli ve en zengin yolcularını taşıyan gemiler demir atıyor. En son bu gemilerden 3 bin turist indi kenti gezdi. Fakat gemi ile Trabzon’a gelen turistlerin şehri gezmeleri ve tanımaları noktasında çok fazla zamanları yok. 4 yada 5 saat arasında kendilerine tanınan zamanı çok iyi kullanmak zorundalar. Dün İngilizlerin ağırlıklı olduğu üç gemi Trabzon limanına geldi. Şehirde uzun aradan sonra ilk kez bu kadar çok batılı turist göre fırsatı bulduk. 2 bine yakın turist bir anda Trabzon sokaklarını arşınladı. Araplara alışan Trabzon’a doğrusu bu değişim zaman-zaman iyi geliyor. Peki gemi ile gelen turistler Trabzon ekonomisine katkı sağlıyor mu? Lokantalarda yemek yiyor mu? Esnaftan alışveriş yapıyor mu? Trabzon Lokantacılar Odası Başkanı Hüseyin Er bu soruya, “Ne yazık ki bize çok fazla katkıları olmuyor. Yemeklerini gemide yeme talimatı almışlar. Lokantamıza gelen turistler fotoğraf çekip geri dönüyorlar” dedi.

“AK PARTİ’DEN FLAŞ İSİMLER PARTİMİZE GELECEK”  KİM DEDİ?

AK Parti kadrolarının nereden baksanız yarısından fazlası Fazilet ve Saadet Partisi kökenli. Saadet Partisinden kopan soluğu AK Parti’de aldı siyaset yol haritasını AK Parti olarak belirledi.Rahmetli Necmettin Erbakan’ın ölümünden sonra toparlanma sürecinde sıkıntı yaşayan genel ve yerel seçimlerde büyük hayal kırıklığı yaşayan Saadet Partisinde gözler 2015 Genel seçimlerine çevrilmiş durumda.Saadet Partisi hamle içinde,ayağa kalkma peşinde.Önceki gün gerçekleşen SP Trabzon İl Kongresine katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ta bunun işaretini verdi. Kamalak genel seçimlerde Saadet Partisi’nin hükümetin en önemli alternatifi olacağını dile getirdi.30 yıla yakındır parti içinde mücadele veren 30 Mart genel seçimlerinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Dursun Ali Düzenli ise AK Parti Trabzon teşkilatlarından çok yakın zamanda partimize önemli katılımlar olacak, bekleyin görün dedi.

   


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem