Atakan Kadıoğlu

Atakan Kadıoğlu

Ahmet Metin Genç…

Genelde yazılarımı şahıslar üzerinden yazmayı çok fazla tercih etmem! Fakat yeri geldiğinde de insanların haklarını teslim etmem gerektiğinde de, düşüncelerimi aktarmaktan geri durmam! O yüzden bugünkü yazımı Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e ayırdım…

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yaptığı çalışmaları ve hizmetleri takdirle karşılıyorum. Siyasi kimliğinden çok insani diyalogları ve icraatlarıyla ön plana çıkıyor. Bir Belediye Başkanının yapması gerektiği gibi, kendisine oy veren vermeyen herkesi samimiyetle kucaklıyor. Doğayı, çevreyi, hayvanları, sanatı seviyor yöre kültürüne sahip çıkıyor. Espri yapmayı, halkın içinde dolaşmayı, çocukla çocuk, yaşlılarla yaşlı olmayı becerebiliyor. Hepsinden de önemlisi, hiçbir şeyi hiçbir kişiyi ötekileştirmiyor. Parti disiplini içinde kalıp, inandığı doğrularla yaşıyor. Bu yüzden de taraflı tarafsız herkes tarafından seviliyor, takdir görüyor.

Türkiye’deki birçok belediye başkanı spor faaliyetlerini boş bir uğraş olarak görüp, kendi ikballerine katkı sunacak faaliyetler yaparlar! Fakat Ahmet Metin Genç öyle değil! En başta, fanatik derecede iyi bir Trabzonsporlu. Hatta ailesi ve işinden sonra Trabzonspor’u hayatının merkezine koymuş dururumda. Konu Trabzonspor olunca, kendisi için akan suların durduğunu bilmeyen yoktur! Trabzonspor’u hiçbir müsabakasında yalnız bırakmadı. Araba kullanmayı çok sevdiği için, direksiyonun başına geçip o deplasman senin, bu deplasman benim diyerek, Trabzonspor’un hep yanında oldu.

Hayvanları çok seviyor. Hatta kendi evinde de çok tatlı bir kedisi var! Trabzon’da yaşayan sokak hayvanları için klinik açtı. Tedavileri için hiçbir harcamadan kaçınmadı. Hayvan severlerin takdirini kazandı. Bu davranışı beni, ziyadesiyle mutlu etti.
Yaralı veya hasta bir hayvan gördüğümde belediyeyi arıyorum. Sağlık ekipleri anında gelerek hayvanı alıyor. Tedavisini büyük bir hassasiyetle yaparken de bizleri de bilgilendiriyor. Bu hizmet bile, başlı başına kendisine olan saygımı bir kez daha arttırıyor.

Kısacası Genç, değer verdiği için değer görüyor…

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR