Ahmet Metin Genç, Kadın Hentbol Takımı'nı kabul etti

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, belediye bünyesinde kurulan Kadın Hentbol Takımını makamında kabul etti.

Ahmet Metin Genç, Kadın Hentbol Takımı'nı kabul etti

Başkan Genç Takım Antrenörü Sedat Yavuz, Yardımcı Antrenörler Murat Yeralan ve Meltem Yarımbıyık, Takım Kaptanı Funda Yılmaz ve oyuncularla bir süre sohbet ederek takımın durumuyla ilgili bilgi aldı. Ortahisar Belediyesi Kadın Hentbol Takımı bu sezon Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1.liginde mücadele edecek. 

Ahmet Metin Genç, Kadın Hentbol Takımı'nı kabul etti

“SPORUN BÜTÜN DALLARINDA VARLIĞIMIZI HİSSETTİRMELİYİZ”
Hentbol takımının başarılı olması için maddi ve manevi her türlü desteği vereceklerini belirten Başkan Genç, şöyle konuştu: “Bayanların sportif faaliyetlere katılımını oldukça önemsiyoruz. Bayan hentbol takımı kurmamızdaki temel amaç da bu. Bayanlar birçok spor dalında şampiyon olarak şehrimizi gururlandırıyor. Bu başarılardan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bayanlar kategorisinde Trabzon’dan Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden belediyemizin dışında başka bir takım yok. Geçen yıl kurulmuş olmasına rağmen 2. Ligde şampiyon olarak 1. Lige yükseldi. Bunun büyük bir başarı olduğunu kabul etmeliyiz. Takım oyuncularımızın oldukça motive olduğunu görüyorum. İnşallah, bu sezon 1.ligde şampiyonluğu elde edecekler ve süper ligi yükselecekler. Biz Ortahisar Belediyesi olarak Trabzon’da sporun her çeşidinin gelişmesi mücadele eden ve katkı sunan bir belediyeyiz. O nedenle spor şehri Trabzon diyoruz. Sadece futbolda değil, gerek bireysel, gerekse takım sporlarının bütün dallarında Trabzon olarak varlığımızı hissettirmeliyiz. Belediye olarak da buna gayret ediyoruz.” 

Ahmet Metin Genç, Kadın Hentbol Takımı'nı kabul etti

“LİGDE İDDİALIYIZ”
Takım Antrenörü Sedat Yavuz ise, Hentbol 1.liginde şampiyon olmak için çok sıkı antrenman yaptıklarını belirterek şöyle konuştu: “Bu sezona çok sıkı hazırlandık. Yaklaşık 40 gündür çok yoğun tempoda haftada en az 9 antrenman yaparak sezona hazırlanıyoruz. Kondisyon olarak takımımızın çok iyi durumda olduğunu söyleyebilirim. Takımımızın eksiklerini tamamlamaları için yoğun tempoda çalışmaya devam edeceğiz. Bireysel olarak oyuncularımız hangi alanlarda eksikse bu konularda kendilerini geliştirebilmeleri için gayret gösteriyoruz. 15 ya da 16 Ekim’de başlayacak olan hentbol liginde oldukça iddialı olduğumuzu belirtmek isterim. Sayın Başkanımız Ahmet Metin Genç’in maddi ve manevi olarak takımımıza verdiği desteğin bizi çok iyi noktalara taşıyacağını düşünüyorum, bundan dolayı da başkanımıza bir kez daha en samimi teşekkürlerimi iletiyorum.” 

Ahmet Metin Genç, Kadın Hentbol Takımı'nı kabul etti

Takım Kaptanı Funda Yılmaz ise hentbolun Trabzon’da gittikçe sevilen ve izlenilen bir spor dalı olduğunu belirterek verdiği desteklerden dolayı Başkan Genç’e teşekkür etti. 

Ahmet Metin Genç, Kadın Hentbol Takımı'nı kabul etti

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber