Ağaoğlu'ndan adrese teslim mesajlar: “Farklıyız karakterimizle şampiyon olduk”

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Yenikapı'da taraftarlara seslendi

Ağaoğlu'ndan adrese teslim mesajlar:  “Farklıyız karakterimizle şampiyon olduk”

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, İstanbul’da düzenlenen şampiyonluk kutlamalarında açıklamalarda bulundu.

8. şampiyonluğun mimarlarından Ağaoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

4 sene önce söylemiştim büyük başkan yok büyük Trabzonspor var diye. Büyük Trabzonspor’un büyük taraftarı Yenikapı’ya hoş geldiniz. İyi ki varsınız.

4 sene önce göreve geldiğimizde sizlerden çok zor olan bir şey istedik. 3 sene sabredin 4. Sene bu takımı ayakta alkışlayacaksınız dedim. Bugün bütün Türkiye’de ve dünyada bu takımı ayakta alkışlıyoruz. Sabrınız için teşekkür ediyorum.

Değerli taraftarlar, farklılığımızı ortaya koyduk. Trabzonspor küllerinden doğdu dediler ben de o ateş hiç sönmedi dedim. Eğer sönseydi Trabzon’da 1 milyon kişi, bugün burada 176 bin kişi, dünyanın her yerinde yıllardır sabırla bekleyen taraftarlar olmazdı. O sönmeyen ateş ve bize verdiğiniz destek, yan yana verdiğimiz mücadele sonucunda buradayız. Sizin verdiğiniz destek her türlü takdirin üzerindendir. Bu şampiyonlukta en büyük pay sizindir.

Sevincimizi doya doya yaşayalım, her türlü müzikle coşalım, lütfen aşırıya kaçmayalım. Hiç kimseyle hiçbir şekilde sosyal medyada da hiç farklı bir tutum içine girmeyelim. Bizim sevincimiz kutlamalarımız dünyanın dört bir yanında gıpta ile izleniyor. Buna kimsenin gölge düşürmesine izin vermeyin. Rakiplerin tacizleri sizlere asla yanlış bir şey yaptırmasın. Sadece kendi mutluluğumuzu yaşayalım. Kime sorarsanız en büyük biziz diyor. Biz de şunu söylüyoruz “Olabilirsiniz ama biz farklıyız çünkü biz Trabzonspor’uz”

Başından beri söylüyorum maç kaybedebilirsiniz, puan kaybedebilirsiniz bunun telafisi var. Şampiyonluk bile kaybedebilirsiniz. Ama eğer karakterinizi kaybederseniz her şeyinizi kaybedersiniz. Bu karakterli ve dik duruşunuz hiçbir zaman bozulmasın. Sizden tek istediğim bu. Bizim yeni sloganımız artık şu oluyor “Farklıyız karakterimizle şampiyon olduk”.

Herkese çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız. Bu soğuk havada burayı doldurdunuz hepinizden Allah razı olsun.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler