Ağaoğlu: 2011'de şike kesinleşmiştir!

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu şike sürecine dair açıklama yaptı

Ağaoğlu: 2011'de şike kesinleşmiştir!

Trabzonspor Divan Kurulu'nda Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu şike süreci ile ilgili geçtiğimiz günlerde mahkeme tarafından alınan kararı ve söylemlere yönelik açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu, ülkede sportif cezanın ve mahkemnin verdiği cezanın karıştırıldığını söyleyerek şikenin kesinleşmiş oldunu söyledi.

Ağaoğlu şu ifadeleri kullandı;

2010-11 sezonuyla ilgili , ülkede insanların anlamak istemediği bir şey var. Sportif ceza farklıdır, mahkemelerin verdiği ceza farkldıır. Sert girersiniz maçta rakibin ayağını kırarsınız 3-5 maç ceza alırsınız bu sportif cezadır. Sokakta birinin ayağını kırarsınız belki 3-5 yıl ceza alırsınız. 2010-11 yılında sportif suç işlenmiştir. Cezası da UEFA tarafından verilmiştir. Halen merak ediyorlarsa UEFA’nın 2017’de yayınladıkları bültene baksınlar. Hala bulamıyorlarsa bende var ben kendilerine veririm. Bu konuda Trabzonspor’un tartışacak bir şeyi yoktur. Kesinleşmiş bir şike vardır. Cezası UEFA tarafından verilmiştir, CAS tarafından onaylanmıştır, İsviçre Federal mahkemesi tarafından onaylanmıştır. Bunun ceza kısmını konuşuyorlarsa bu farklı birşey.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor