Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir sarmaş dolaş görüntülendi

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdikleri Ferit ve Seyran karakterleri ile büyük beğeni toplayan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir sarmaş dolaş görüntülendi.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir sarmaş dolaş görüntülendi

Yalı Çapkını'nda başrolleri paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in sarmaş dolaş görüntüleri magazin gündeminde bomba gibi düştü.

SARMAŞ DOLAŞ GÖRÜNTÜLENDİLER

afra1.jpg

Söylemezsem Olmaz'da Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in sarmaş dolaş görüntüleri canlı yayında verildi. İkili Bağdat Caddesi'nde görüntülendi.Söylemezsem Olmaz'ın haberine göre; ikilinin yanında dizinin yapımcılarının da yanlarında olduğu aktarıldı.

afra2.jpg

Canlı yayında verilen bu görüntüler sonrası Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir hakkında aşk dedikoduları yeniden gündeme geldi.

4 YILLIK AŞK BİTTİ

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı kendisi gibi oyuncu sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile yaklaşık dört yıllık ilişkisini noktalamıştı. Ayrılık nedeni olarak güzel oyuncunun, 'Yalı Çapkını'ndaki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le yakınlaşması gösterilmişti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda haklarında çıkan 3. kişi iddiasını yalanlayan güzel oyuncu, "4 yıl çok mutlu bir ilişki yaşadık. Kararı ortak aldık, dostluğumuz devam ediyor" demişti.

afra3.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin