7 yaşındaki çocuk pekmez kaynatılan kazana düştü

Adıyaman'da 7 yaşındaki kız çocuğu dengesini kaybedip pekmez kaynatılan kazana düştü.

7 yaşındaki çocuk pekmez kaynatılan kazana düştü

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde pekmez kaynatılan kazana düşerek yaralanan Eylül Ada E. (7), Adana'ya sevk edildi.

Geçen Pazar günü, Şen Köy'deki evlerinin avlusunda oynayan Eylül Ada E., dengesini kaybederek ailesinin üzüm pekmezi kaynattığı kazana düştü. Yaralanan ve çığlıklarını duyan yakınlarınca Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Eylül Ada E., tedaviye alındı.

Vücudunda 2'nci ve 3'üncü derece yanıklar oluşan Eylül Ada E., hayati tehlikesi bulunduğu için dün akşam saatlerinde Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

7 yaşındaki küçük kız pekmez kaynatılan kazana düştü

‘VÜCUDUNUN YÜZDE 70’İNDE YANIKLAR OLUŞMUŞTU’

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis Kliniği şefi Doçent Doktor Kasım Turgut, pekmez kaynatılan kazana düşen çocuğun vücudunda ağır yanıklar oluştuğunu belirterek, "Küçük çocuk hastanemize geldiğinde bilinci kapalıydı. Vücudunun yüzde 70’inde ikinci ve üçüncü derece yanıklar vardı. Solunum sıkıntısından dolayı hastayı entübe ettik ve ilk müdahalelerini yaptık. Pandemiden dolayı yanık ünitemizin kapalı olması dolayısıyla hastamızı ilk müdahalelerinin ardından Adana Şehir Hastanesi'ne sevk ettik" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler