Adım adım numara taşınacak

Telekomünikasyon Kurumu Başkanı Tayfun Acarer, 9 Kasımda uygulamaya girecek numara taşınabilirliği sisteminin, 6 ay gibi kısa bir sürede devreye girmeye hazır hale geldiğini bildirdi. Acarer, Dr. Mehmet Altuner Toplantı Salonu'nda düzenlediği basın toplan

Adım adım numara taşınacak
Telekomünikasyon Kurumu Başkanı Tayfun Acarer, 9 Kasımda uygulamaya girecek numara taşınabilirliği sisteminin, 6 ay gibi kısa bir sürede devreye girmeye hazır hale geldiğini bildirdi.

Acarer, Dr. Mehmet Altuner Toplantı Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, numara taşınabilirliğinin "Avrupa'da örnek teşkil edecek bir uygulama" olduğunu söyledi.

Almanya, İngiltere ve Fransa'da bu sistemin planlanan tarihten 8,5 ay geç yürürlüğe girdiğini anlatan Acarer, Türkiye'de ise sistemin 6 ay gibi kısa sürede devreye girmeye hazır hale geldiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji