İhsan Öksüz

İhsan Öksüz

Adı Lazım Değil - Yaramadı!

Sakatlıklar nedeni ile Ersun Yanal’ın kadro seçimi yine tartışmalı… Dilimizde tüy bitti ama Ersun Yanal’da tık yok! Bir Bero takıntısı var. Ne hikmettir bilinmez… Transferi için kıyametler koparılan Rodellega yedek! Artık oyundan tamamen düşen N’Doye orta alana çekiliyor, Rodellega oyuna giriyor. Bitkin Olcay ile N’Doye yine sahada!

Eğer maçı kazanmak istiyorsan Abdülkadir niye yedek? 90  dakikayı  çıkaramaz diye düşünce olamaz! O zaman kadroya da alma… Şu anda Türkiye liglerinde Abdülkadir kadar oyuna zeka katan çok fazla oyuncu yok… Ama bu genç oyuncu ligin ikinci yarısında da hiç denenmedi!

Şimdi gel de “UEFA Avrupa Ligi’ni düşünüyorum” de… Kim inanır? UEFA’ya gitme şansı zaten Trabzonspor’un elinde değildi ama, şimdi Başakşehir’in kupayı alması halinde bile gitmesi zora girdi.

Neden? Bu takım hem Fenerbahçe’yi yenecek, hem Bursa’yı!!! Antalyaspor da iki maçtan birinde puan yitirecek!!! Ölme eşeğim ölme…

Yazık ki yazık… Trabzonspor ikinci yarıdaki çıkışı ile ligi en kötü ihtimalle 3’ncü sırada bitirme şansı yakalamışken şimdi 5’incilik bile zora girdi. Kısaca Trabzonspor’a dün gece hiç iyi gelmedi.

Tek kazanç ise Castillo’nun 65 dakikalık resitali oldu. Takımı ateşledi, renk kattı, rakibe öldürücü ataklarla yıldırdı…

Aslında sonuç iki takıma da yaramadı. Başakşehir ligin en iyi iki takımından biri… Ama 65 dakika eciş büçüş olan Trabzonspor’a karşı mahkum oynadılar. İlk yarıda biraz da bu sezonun en iyi hakemi  Fırat Aydınus’un standart dışı hareketleri ile de kollandılar. Bu sadece Türkiye’de doğaldır! Çünkü, her hakemde lidere veya takipçisine tolerans vardır ve sanki bu da ayrı bir kuraldır! Diğer etken ise M.Başakşehir başkanının konumu ve ilişkileri de akla gelebilir.
 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR