İhsan Öksüz

İhsan Öksüz

Adı Lazım Değil - Ç.Rizespor’u kim düşürdü?

Çaykur Rizespor süper ligden düştü! Birilerinin paçaları tutuştu. Anladık ve anlıyoruz da; Rizeli hemşehrilerimiz üzgünler. Tamam da Fenerbahçe’ye ne oluyor?  Ona dokunan ne?

Önce “Çaykur Rizespor’u süper ligden kim düşürdü?” sorusuna cevap verelim: Bunun cevabı çok net ve açık: Çaykur Rizespor’u ligden “Dostluk bozuldu, bu 100 yıl da geçse artık düzelmez” diyen iş bilmez başkanla, yönetimi ve de Rize ile hiçbir bağı olmamasına rağmen “Bu şehir bunu asla unutmaz!” diyen teknik adam kisvesi altındaki kişi ile ekibi  düşürdü!!!

Uzun uzadıya anlatmaya gerek yok! Herkes neyin sen olduğunu biliyor. Bu takım sahasında Beşiktaş’a, Fenerbahçe’ye, Kasımpaşa’ya, Osmanlı’ya, Antalya’ya ve en önemlisi de rakibi olan Kayseri’ye yenildi. Kimsenin gıkı çıkmadı. Ama Trabzonspor’a yenilmeleri sorun oldu! Komşu, Rize’yi nasıl yenermiş? Rize’de ilk yarıda Trabzon’da 2 – 2 berabere kalınca ses yok ama…

Bir de  “Trabzonspor, Bursaspor’a nasıl yenilirmiş?” Bilmeyenlere hatırlatalım: Trabzonspor ligin ikinci yarısında sadece 3 kez mağlup oldu ve üçünde de kendi sahasında yenildi! Beşiktaş’a da yenildi, Kayseri’ye de, Bursa’ya da… Keşke yenseydi. Hangi Trabzonsporlu bu takımlara mağlup olmayı ister ki? Bunları yenseydi UEFA Avrupa Ligi’ne katılma hakkı elde edecekti. Ayrıca her galibiyet için en az bir buçuk milyon lira da ekstra para alacaktı!  Ama Trabzonspor beceremedi, oynayamadı ve son 6 haftada bordo mavililerin galibiyeti yok!!!

Buna rağmen Trabzonspor’un Bursa’ya kasıtlı yenildiğini söyleyenler ve düşünenler içi pislikle dolu olan ve herkesi kendi gibi sananlardır! Özellikle 3 Temmuz şike pisliğinin üzerinde hala oturanlar! Ayrıca taa İstanbul’dan Trabzon - Rize dostluğuna çamur atıyorlar. Kasıtlı olarak…

Trabzon ile Rize’nin dostluğuna iş bilmez, beceriksiz yöneticiler sekte vuramazlar. Hele teknik direktör adı altında ahkam kesenler hiç yapamazlar! Siz kimsiniz be? Hadi oradan…

Sizler yani Rizespor başkanı, yönetimi, teknik direktör ve ekibi bu takımı nasıl küme düşürdüğünüzün hesabını verin önce! Öyle kendinizi zeytinyağı gibi üste çıkarmaya kalkmayan. Yemezler! Sizi su kurnazları sizi… Hem spor ahlakını bilmiyor, hem şehirler arasındaki dostluğu bozmaya çalışıyorsunuz!

İki türlü suçlusunuz! Hem Çaykur Rizespor’u küme düşürdünüz, hem düşmanlık tohumları ekiyorsunuz. Bu açıkça suç değil mi? Bilmem bir savcı çıkıp da “ Hey arkadaşlarİki şehir arasındaki dostluk yüz yıl geçse de düzelmez, bu şehir bunu asla unutmaz!” derken neyi kastediyorsunuz?” diye sorar mı?

Çaykur Rizespor’u küme düşürenler güya hedef saptırıp sıyrılacaklar öyle mi? Siz önce hesabınızı Rizeli ve Rizesporlulara bir verin bakalım! Nasıl verecekseniz? Ondan sonra çamur atmaya kalkın! Eğer yüzünüz varsa…
 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.