Kargocu koli getirdi dayak yedi

Koli getiren kargo görevlisi kapıyı çaldığı için şiddet gördü.

Kargocu koli getirdi dayak yedi

Adana'da 30 yaşındaki PTT görevlisi Aytaç Candan, kargo getirdiği 3 katlı binanın giriş kapısını çalınca zemin katta oturan ev sahibinden dayak yedi.


Kargo dağıtımı yapan Aytaç Candan  sabah saatlerinde listesinde bulunan adrese koli teslim etmek için Mahfesığmaz Mahallesi'ndeki 3 katlı binaya geldi. Uzun süre zile basan Candan, kapıyı kimsenin açmaması üzerine binanın girişindeki demir kapıya vurdu. İddiaya göre, bu sırada zemin katta oturan ev sahibi, "Bizim kapımızı nasıl çalarsın?" diyerek Candan'a vurmaya başladı. Saldırı karşısında ne olduğunu anlamayan PTT görevlisi, elindeki koliyi ve bina önündeki aracını bırakarak sokak girişine kaçtı. 155'i arayarak ev sahibinden şikayetçi olduğunu söyleyen Candan, daha sonra gelen ekiplerle tekrar evin kapısına gitti. Candan, kendisine saldıran ev sahibine, "Benim görevim sizin kapınızı çalmak, görevimi yaptığım için beni darp ettiniz. Sizin gibi anlayışsız insanlardan şikayetçi olmayacağım, sizi Allah'a havale ediyorum" dedi.

PTT görevlisi Candan, getirdiği kargoyu teslim etmeyerek, olay yerinden ayrıldı.


Kargocu koli getirdi dayak yedi
Kargocu koli getirdi dayak yedi
Kargocu koli getirdi dayak yedi
Kargocu koli getirdi dayak yedi





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler