‘Kanı akarsa büyü bozulacak’ diye bağırıp kızını damdan sarkıttı

Adana'da bir bir adam kendisine büyü yapıldığını söyleyerek 4 yaşındaki kızını damdan aşağı atmaya çalıştı. "Onun kanı akarsa büyü bozulacak." diye bağıran babanın elinden küçük kızı dedesi kurtardı.

‘Kanı akarsa büyü bozulacak’ diye bağırıp kızını damdan sarkıttı

Adana’da kendisine büyü yapıldığını öne süren M. A. (51), tek katlı evinin damına çıkıp, 4 yaşındaki kızı E.A.’yı sarkıtarak aşağı atacağını belirtip, “Onun kanı akarsa büyü bozulacak” diye bağırdı. “Babacığım, ne olur beni atma” diye ağlayan minik E., dama çıkan dedesi tarafından kurtarılırken, M. A., polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilip gözaltına alındı.

Olay, saat 12.00 sıralarında Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. Tek katlı müstakil evinin damına çıkan M. A., kendisine büyü yapıldığını öne sürüp, kızı E.A.’yı aşağı atacağını söyledi. Evdeki çiçek saksıları ve kavanozları sokağa atan M. A.’yı görenler, polise haber verdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen polis ekiplerinin eylemine son vermesi için ikna etmeye çalıştığı M. A., “Kızımı aşağı atarım. Onun kanı akarsa büyü bozulacak” diyerek kızı E.A.’yı damdan sarkıttı. Korkuya kapılan minik kız, “Babacığım, ne olur beni atma. Eve gidelim, anneme gidelim baba” diyerek ağladı.

BİBER GAZIYLA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Bir süre sonra M. A.’nın kayınpederi M. Y. geldi.

M.Y.’nin, kızı bırakıp teslim olmasını istediği M. A., damdaki hortumla aşağıya su tutmaya başladı.

M. A. kayınpederinin dama çıkmasına izin verirken, çevrede toplanan mahalleli olan biteni şaşkın gözlerle izledi.

M.Y., bir anlık dalgınlığından faydalandığı damadının elinden torunu E.A.’yı kurtarmayı başardı. Hazır bekleyen polis ekipleri de biber gazıyla M.A.’yı etkisiz hale getirip gözaltın aldı.

‘Kanı akarsa büyü bozulacak’

GAZI AÇIP, ‘CENNETE GİDECEĞİZ’ DEMİŞ

M. A.’nın bir süredir psikolojik sorunları olduğu ve evdeki eşyaları kırdığı öne sürüldü. M. A.’nın dün gece de mutfakta gazı açıp eşi E. A.’ya ‘Cennete gideceğiz” dediği iddia edildi.

POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

Kızı E.A.’yı alıp, ambulansa koşan E.A. gözyaşlarına boğuldu.

Evden çıkarılan M. A, ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler