Kadınların kabusu olan kuaför meğer...

Adana'da internet üzerinden kendisini estetik uzmanı olarak tanıtarak kandırdığı hemşire Merve Keleş'e yaptığı dudak silikonu faciası ile ile gündeme gelen Soner Gülnaz'ın 2012 yılında bir marketten çaldığı 2 şişe alkolden dolayı hırsızlık suçundan yargılandığı mahkeme tarafından 5 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı.

Kadınların kabusu olan kuaför meğer...

Adana'da internet üzerinden kendisini 'estetik uzmanı' olarak tanıtıp silikon yaparak kadınların hayatını kabusa çeviren kuaför Soner Gülnaz (34), 2012 yılında bir marketten çaldığı 2 şişe Alkolden dolayı hırsızlık suçundan yargılandığı mahkeme tarafından 5 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Teslim olmayarak firari yaşayan Gülnaz, polis tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi. İnsanların sağlıklarıyla oynayan Gülnaz, üzerine atılan suçlamaları kabul etmedi.

  Marketten rakı çaldı

  Kadın kuaförü Soner Gülnaz'a dudak estetiği yaptıran hemşire Merve Keleş (22) ve dudak dolgusu yaptıran Güllü Sel'in (32) hayatları kabusa döndü. Kendilerini bu hale getiren kuaför Soner Gülnaz'dan şikayetçi olan kadın eski sağlıklarına kavuşmak için tedavi altına alındı. Bu arada genç kadınların kendilerini bu hale getirdiklerini iddia ettikleri Soner Gülnaz, 2012 yılında bir marketten farklı zamanlarda alkol çalarken yakalandığı, açılan davada hırsızlık suçundan 5 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı.
Kadınların kabusu olan kuaför meğer...

 Suç dosyası kabarık

  Tutuksuz yargılandığı davada Yargıtay tarafından cezası onanan sahte estetiysen teslim olmak yerine firari yaşamaya başladı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, tehdit ve hakaret', 'kasten yaralama', 'intihara teşebbüs', 'işyeri ve kurumda hırsızlık' gibi birçok suçtan kaydı bulunan Soner Gülnaz'ı Namık Kemal Mahallesi'nde yakaladı. Hükümlü Gülnaz adliyedeki işlemlerinin ardından Kürkçüler Ceza evine konuldu.

  Bana yaptıklarından cezalandırılmalı

  Çukurova Üniversite'sinde tedavisi devam eden Merve Keleş, "Başka bir suçtan ceza alması beni ilgilendirmez. Bana yaptıklarından dolayı yargılanmalı ve cezalandırılmalı" dedi. Hırsızlık suçundan cezaevine konulan Soner Gülnaz, Merve Keleş'in dudaklarına kalıcı dudak dolgusu enjekte ettiği suçlamalarını kabul etmediği öğrenildi.
  Bu arada, hırsızlık uyuşturucu ticareti adam yaralama suçlarından 8 yıl ile 4 yıl arasında hapis cezası alan 8 kişide yakalanarak cezaevine gönderildi.

KADINLAR ŞİKAYETÇİ OLDU

Kalıcı dolgu yaptırdığı dudakları birden şişince hastaneye kaldırılan hemşire 22 yaşındaki Merve Keleş'in tedavisi sürerken, kendini 'doktor' olarak tanıtan kuaför S.G.'nin mağdur ettiği Güllü Sel ve Z.U. da şikayetçi oldu.

Merve Keleş gibi 12 Nisan'da S.G.'nin bir evde dudaklarına iğneyle dolgu yaptığını anlatan ev kadını 30 yaşındaki Z.U., Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet dilekçesi verdi. Dolgu işlem sonrası dudaklarının şiştiğini ve 4 gün hastanede yattığını anlatan Z.U., "Kimse muayene haricinde doktor olmayan kişilere böyle operasyonlar yaptırmasın. S.G., kendini doktor olarak tanıttığı için inandım ama mağdur oldum. Kimse bizim düştüğümüz duruma düşmesin" dedi.

16 Nisan'da kendi evinde S.G.'nin dudaklarına dolgu yaptığını aktaran 32 yaşındaki Güllü Sel ise "O gün eşimin yüzüne botoks yaptı. Bu işlemi sosyal medya hesabımdan canlı olarak yayınladım. Kendini doktor olarak tanıttı. Hatta benim telefonumda 'Doktor Soner ben' dediği konuşması kayıtlı hala. Pazartesi gidip şikayetçi olacağım. Kimse doktor ve uzman olmayan kişilere böyle işlem yaptırmasın" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler