Eşiyle tartışınca 5'inci kattan...

Adana'da bir kadın eşiyle tartıştıktan sonra 5. kattan atlayarak intihar etti.

Eşiyle tartışınca 5'inci kattan...

Adana'da 28 yaşındaki bir kadın,imam nikahlı yaşadığı eşiyle tartıştıktan sonra 5. kattaki evlerinin pencereden atlayarak intihar etti.
Edinilen bilgiye göre; olay merkez Çukurova ilçesi, Huzurevleri Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, 28 yaşındaki Selda Ç. bir süredir resmi nikahı olmadan İ.A. ile yaşamaya başladı. Ancak çift arasında anlaşmazlıklar çıktı. Bu nedenle sürekli tartışan çift, en son 30 Aralık pazar günü gece de tartışmaya başladı. Tartışma sırasında genç kadın, eşinin boynunu tırnaklarıyla çizerek yaraladı. Daha sonra da yatak odasına girip kapıyı da arkasından kilitledi.

İ.A. kapıyı açmaya çalışırken genç kadın 5. kattaki evinin penceresinden kendini aşağı bıraktı. Olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Yapılan kontrolde kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Genç kadının cesedi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Otopsinin ardından Selda Ç.'nin cenazesi yakınları tarafından teslim alınarak toprağa verildi. 


Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler