Adana'daki cinayet ve intiharın arkasından yasak aşk çıktı

Adana'da meydana gelen cinayet ve intihar olayının detayları ortaya çıktı

Adana'daki cinayet ve intiharın arkasından yasak aşk çıktı

Adana'da meydana gelen cinayet ve intihar olayının detayları ortaya çıktı. İddialara göre, Leyla Boynukısa'yı öldüren ve ardından intihar eden Yakup Erdem'in Boynukısa'yla yasak aşk yaşadığı, iki çocuk sahibi olan Leyla Boynukısa'nın Hatay'dan Adana'ya geldiği öğrenildi.

Adana'da sevgilisini öldürdükten sonra intihar eden Yakup Erdem ile genç kadının cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu morgundan alındı.

EŞİ CEZAEVİNDEYKEN İLİŞKİ YAŞAMAYA BAŞLADI
Edinilen bilgiye göre, eşi cezaevinde olan Leyla Boynukısa, iddiaya göre Yakup Erdem ile ilişki yaşamaya başladı. Boynukısa, 3 ve 8 yaşlarında olan iki çocuğunu bırakıp Hatay'ın Dörtyol ilçesinden Adana'daki ablasının yanına geldi.

SON KONUŞMA SONU OLDU
Yakup Erdem ile yaklaşık 1 yıl olan ilişkisine son verip ailesinin yanına tekrar dönmek isteyen Boynukısa, Erdem ile son bir konuşma gerçekleştirmek için dün akşam ablasının evinde buluştu. İkilinin konuşması sırasında 2 el silah sesi geldi. Erdem'in Boynukısa'yı vurup intihar ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler