Adana'da kaza yapan araç yandı

 Adana'da otoyolda bariyerlere çarptıktan sonra yoldan çıkan otomobil alev alev yandı. Sürücü ile yanındaki kişi araçtan çıkartılıp hastaneye kaldırılırken, itfaiye ekipleri yangını müdahale ederek söndürdü. 

Adana'da kaza yapan araç yandı

Alınan bilgiye göre, bugün saat 10.00 sıralarında Mustafa Özdev'in kullandığı 33 KBE 46 plakalı otomobil, otoyolda Ceyhan istikametinden İskenderun yönüne giderken direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu bariyerlere çarparak yoldan çıktı. Kazada otomobil alev alarak yanmaya başladı. Kazanın bildirilmesi üzerine Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye ve Cankur ekipleri olay yerine geldi. Ekipler kazada yaralanan Mustafa Özdev ile yanında bulunan Metin Yıldırım'a müdahale ettikten sonra hastaneye sevk etti. Alev alev yanan araç ve etrafa yayılan yangın, itfaiye ekiplerinin çalışma sonrası söndürüldü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler