Adana'da intikam cinayeti!

Adana'da sokakta silahla vurularak öldürülen Numan Yücel'in, 19 yıl önce öldürdüğü kişinin oğlu tarafından intikam için vurulduğu ortaya çıktı.

Adana'da intikam cinayeti!

Olay, 9 Mart günü saat 15.00 sıralarında Adana'nın Seyhan ilçesi Narlıca Mahallesi’nde meydana geldi.

Sokakta yürüyen Nuhman Yücel’e, arkasından yaklaşan 4 kişi tarafından tabancayla ateş açıldı.

Mermilerin isabet ettiği Yücel, kanlar içinde yere yığılırken saldırganlar ise kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Yücel, kaldırıldığı özel bir hastanede doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Saldırganların yakalanması için çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Nuhman Yücel’in husumetli olabileceği kişiler üzerinde değerlendirme yaptı.

Ekipler, Yücel’in 2002 yılında Necati Değer’i öldürdüğü, aldığı cezayı çekip, birkaç ay önce tahliye olduğunu belirledi.

Araştırmayı bu yöne kaydıran ekipler, Necati Değer’in imam nikahlı eşinden olan oğlu olan Yılmaz Balık (29) üzerinde yoğunlaştı.

Annesinin soyadını alan Yılmaz Balık, evine yapılan baskında gözaltına alındı.

Balık’ı sorguya alan polis, cinayeti kuzenleri Veysi Balık (29), Abdulkadir Balık (34) ve arkadaşları Arda G. (22) ile gerçekleştirdiğini tespit etti.

Bunun üzerine Veysi ile Abdulkadir Balık da gözaltına alındı, Arda G.’yi ise yakalama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Emniyete götürülen şüpheliler, cinayeti Arda G.’nin işlediğini öne sürdü.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yılmaz Balık ile kuzenleri Veysi ve Abdulkadir Balık, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler