Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı: "Vazgeçmedik"

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı maç sonu konuştu.

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı: "Vazgeçmedik"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı maç sonu açıklamalarda bulundu.

Avcı şunları söyledi;

“Bir organizasyon takımı. Oyun olarak kaybetmemiş bir Ümraniyespor. Çıkış yapan oyun kalitesi, elindeki oyuncularla en iyisini yapmaya çalışan bir takım. Bazen yüksek motivasyonlu maçları kazandıktan sonra kaybettik. 2 kez yaşadık, rotasyon diyebiliriz. Bugün önemli değişikliklerle sahaya çıktık. Bunları oynatmak zorundaydık. Performanslarını görmemiz gerekiyordu. Oyuna kötü başlamadık. Çakır’ın elinden kaçırdığı bir pozisyon. Maçta kalmaya çalıştık. Oyuncu kalitesini artırmaya çalıştık. Sahanın içindeki oyuncu kalitesi arttıkça kenar ortalarını denemeye başladığında doğru zamanda golü bulduk.  Rakibin enerjisi düştü bizim artı. Penaltı kaçırdık, vazgeçmedik devam ettik.

Yusuf Yazıcı’ya parantez açmak lazım. Çok iyi ve özel bir oyuncu. Geldiğinde sakatlıkları, tedavileri iniş ve çıkışları oldu. 15-20 gündür çok istekli ve arzulu çalışıyor. Bunun karşılığını aldı. Tebrik ediyorum. Ümraniyespor’u tebrik ediyorum. Bizim için önemli bir hedef. Bunu cebimize koyduk. İyi dinlenip önümüzdeki süreçte devam etmek istiyoruz.

Trabzonspor’un olduğu her yarışta hedef var. Bizim yapımızda buna uygun. Trabzonspor’un müzesinde 9-10 tane kupa var. Benimde çok arzun isteğim kupayı alabilmek. Kupada ligde konferans liginde gitmemiz lazım. Tekrar moral kazandık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor