Abdullah Avcı: "Trabzonspor böyle şampiyon oldu"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kayserispor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: "Trabzonspor böyle şampiyon oldu"

Abdullah Avcı şunları söyledi;

“Yeni neslin çok iyi şeyler yapan deneyen teknik direk ötür Çağdaş, oyun olarak formasyon olarak da her yönde planları var. Takip ve tebrik ediyorum. İyi yolda olduklarını düşünüyorum. Umarım çağdaş gibi teknik adamların sayısı artar. Milli, takım arasını dinlenerek değerlendirdik. 10 oyuncu milli takımda. İlk antrenmanda 6 kişiydik. Son gün 11 de olan 3 oyuncum takıma katıldı. Çalışmalarımızı yaptık. Doğru geri dönüşler aldık. 42-43 günde 10 tane kritik maşlar oynayacağız. Süreci en iyi şekşidle değerlendirmeye çalışacağız. Birçok parametreler var. Trabzonspor bir kabuk değiştiriyor. Oyuncu sirkülasyonunu var. Trabzonspor topa sahip olmaktan vazgeçmeyecek. Böyle şampiyon oldu. Biz lige iyi başladık. Oyun olarak da gelişen bir tarafımız vardı. Giren çıkan oyuncularla taktiksel çalışmaları çok iyi yapamadık. Biz Trabzonspor olarak önde ve hücum oynayan bir takımız. Son iki maç kazandık. İyi bir grup var. Oyuncuları net bir şekilde kullanmak istiyorum. Yeni gelenler var. Onları değerlendireceğiz. Bugün son iki haftada yakaladığımız kazanma alışkanlığına devam etmek istiyoruz. 

YUSUF YAZICI KONUSU

Yusuf Yazıcı sonradan katıldı. Ferençvaroş maçında süre aldı. Arayı da tedavi ile geçirdi. Çok yetenekli ve değerli bir oyuncu. Geçen hafta umut oyandı. Abdülkadir de iyi bir şekilde gidiyor. Umarım en iyi şekilde karşılığını alırız. Yusuf da iyiye gidiyor. Süre vereceğiz ve bizle olmaya devam edecek. “
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor