Abdullah Avcı: Santim santim planlıyorsun bazen oluyor bazen olmuyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Karagümrük maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: Santim santim planlıyorsun bazen oluyor bazen olmuyor

Abdullah Avcı’nın açıklamaları şu şekilde:

Bütün futbol ailesini kutluyor iyi seneler diliyorum. Fenerbahçe maçı sonrası kısa süre. 4. Gün. Yoğun bir maç trafiği. Hazırlık maçları ve ligde karşılığını almaya başladık. Geçen hafta bunlardan birini oynadık ve bu bitti. Geçen haftaki rakip ve atmosfer yok. Daha farklı. Tecrübeli hocaları var. Oyun planları olan bir takıma karşı oynayacağız. Dikkatli olacağız. Akıllı ve baskılı oyunumuzu devam ettirmek istiyoruz. Rakip oyun kurmaya çalışıyor belki fırsata çevirebiliriz.

Olumlu olumsuz tepkiler alması normal. Neden şimdi paylaşıldı diyebilirler. Şu açıdan bakılsın. Bu futbol artık hızla değişen ve dönüşen bir oyuna döndü. Ben ekibime teşekkür ederim. Santim santim planlıyorsun bazen oluyor bazen olmuyor. Ben bir futbol takımında Teknik Direktörlerin ne kadar uğraştığını ve saygı görmesi gerektiğini gösterdim. Bazen olacak bazen olmayacak. İnsanları bilgilendirdiysek bence bakış açılarını biraz daha bilimsel açıdan bakmasını çevirebildiysem beni mutlu eder.

Haber61 - Spor Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor