Abdullah Avcı: “Kazanarak Şampiyonlar Ligi için adım atacağız”

Abdullah Avcı maç öncesi konuştu.

Abdullah Avcı: “Kazanarak Şampiyonlar Ligi için adım atacağız”

Trabzonspor teknik Direktörü Abdullah Avcı, Hatayspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Avcı şunları söyledi;

"Bir kere şampiyon taraftarımızın önüne ilk defa çıkıyoruz. Geçen hafta rakip maç oynamadı. Topa sahip olma geniş alanda oynama gidi birkaç opsiyonları var. Baskımız olacak. Topa sahip olacağız. Kupa ve galibiyet ile başladığımız ligde kazanarak Şampiyonlar ligi için bir adım atacağız. Yüksek enerjiyle ortaya hazırlanacağız. Onlar bizim her zaman en iyi transferlerimiz. Çıktığımız yolda savunmada hücumda bize destek verdiler. Vermeye devam etsinler onların desteği ile Trabzonspor iyi olmaya devam edecek. Bugün sahada topa sahip olarak en iyisini yapmaya çalışacağız. 

TRANSFER AÇIKLAMASI

Enis Bardhi imzaladı. Bireysel olarak antrenmanı yaptı. Transferler net bitmeden bitti gibi konuşmak doğru olmaz. Stoper bitecek gibi. Ahmetcan’ın durumu 1-5 aydır konuşulan bir durum. Trabzonspor’un yüzü olacak. Avrupa’da genç oyunculara hemen yatırım yapabiliyorlar. Bugün Dorukhan gıda zehirlenmesi yaşadı. Doğucanla oynuyoruz iyi de çalışıyor. Onun dışında her şey için hazırız. "

Haber61 - Spor Servisi - 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor