Abdullah Avcı Başakşehir maçı öncesi bombaladı! "Trabzonspor'un paçasına yapışanlar..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Başakşehir maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı Başakşehir maçı öncesi bombaladı! "Trabzonspor'un paçasına yapışanlar..."

Abdullah Avcı Açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Başakşehir maçımız hayatın büyük bölümünde içerisinde bulunduğum takım. İlk dördün arasında bulunan bir takım. Hafızasını oluşturmuş ve emre hocayla birlikte daha iler gitmiş. Zor bir takıma karşı oynayacağız. İyi bir oyun bizi bekliyor.

Alanyaspor’a analiz yapıp oyun formasyonundan sonra değişiklikler yaptık. İki maç bizi çok üzdü. Alanya ve Karagümrük. Ne Trabzonspor’a ne bana yakışmayan durumdu. Başkana, yönetim kuruluna, Ertuğrul Doğan’a destekleri için teşekkür ediyorum.

Taraftarlar, oyuncularım bunlardan alınan geri dönüşler… Ben hiçbir zaman sorumluluktan kaçmadım. Vazgeçmeyeceğim de. Şunu bilsinler. 26 aydır çalışıyorum. Ne fazla puan alan takım.

Ben çalıştığım takımlara sınırsız hizmet veririm. İş yapmak başka, ilişki kurmak başka.

Antrenmanda bir şey çalışıyorsun. Bir şeyler deniyorsun. Belki rakibi şaşırtmak için bir şeyler deniyorsun bir bakıyorsun gecesinde medyada yer alıyor.

Ben kurucuyum. Bizim mahremimiz var. Böyle olması gerekiyor. Bunun içinde bilgi kirliliği, dışarıdaki neden buraya yansıyor, ilişkiyle mi devam edecek. Biz Trabzonspor’a hizmet için varız. Trabzonspor’un paçasına yapışanlar bir gün mutlaka kaybolacaktır.

Haber61 - Spor Servisi -

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler