Abdulkadir Parmak: "Taraftar olsaydı kaybetmezdik"

Trabzonspor’un yıldız ismi Abdulkadir Parmak özel açıklamalar yaptı.

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor’un tecrübeli ismi Abdulkadir Parmak’tan özel açıklamalar geldi. Parmak teknik direktör Newton’un başarılı olacağını belirtip diğer takımların geçen sezon da iyi transferler yaptığını ama Trabzonspor’un iyi olduğunu söyledi.

Parmak, iki kupayı da istediklerini belirtip geçen sezon taraftarsız iç saha maçlarında zorlandıklarını belirtti.

Abdulkadir Parmak:

Abdulkadir Parmak şu ifadeleri kullandı:

Evlilik tüm genç arkadaşlarıma tavsiye ettiğim bir şey. Çok mutluyum. Güzel devam ediyor.

Yeni imajı

Çok fazla bir şey fark ettiğini düşünmüyorum. Saçlarımı da kamp öncesi güze çok ve bunaldığım için. Olgunluk bakımından 3. Sezonumu geçiriyorum. Neşeli bir insanım aslında.

Newton başarılı olacak

Hocamıza gelince geçen sezon devre arasında aramıza katıldı. Bütün oyuncularla arası iyi. Başarılı olacağını düşünüyorum. Bana da pandemi sürecinde çok katkısı oldu. Her maç öncesi ve sonrası analizler yaptık. İnşallah bu sene de öyle olur. Bu seneki hedefimiz iki kupa inşallah ona ulaşırız.

Takımda aile duygusu var

Bizim takımda aile duygusu var. Gelenlerin zorlanacağını düşünmüyorum. Bizim de zaten görevimiz bu. Türk olarak dışardan gelen oyunculara en iyi şekilde yardımcı olabilmek. Hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz zaten gelen oyuncularla. İnşallah onlar da bir an önce adapte olurlar.

İşimi yapıyorum

Bana verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum. Fazla bir baskı olmuyor bende, işimi yapmaya devam ediyorum.

Her şey bana bağlı. İyi bir sezon geçirirsem, neden olmasın inşallah bize de bir şeyler gelir. Trabzsfer teklifi alan arkadaşlarım için seviniyorum. İnşallah onlara daha iyi teklifler gelir ve daha iyi paralara daha büyük kulüplere giderler. Ama benim gönlüm burada kalmalarından yana. Onlarsız bir Trabzonspor illaki yine olacak ama ben istemiyorum onlarsız bir Trabzonspor.

İki kupayı da almak istiyoruz

Bu sezon iki kupanın da sahibi olmak. Bu formaya en iyi şekilde hizmet vermek. Sonrası için inşallah milli takıma giderim. Çok fazla hedef olarak Avrupa için yaştan kaybettiğimi düşünüyorum, 26 yaşındayım çünkü.

Taraftarsız zorlandık

Yeni bir takım oldu. Diğer kulüpler de güçlü. İyi transferler yapıyorlar. Çok fazla bir şeyin değişeceğini düşünmüyorum. Geçen sene de almışlardı. Ama Trabzonspor her zaman iyi bir takım. Çok çalışıp çok iyi işler yapacağımızı düşünüyorum. Özellikle içeride. Taraftarımız bizim için itici bir güç. Onlarsız devam etmek bizim için zor oldu. İçeride kaybettiğimiz puanları taraftarımız olsa kaybetmezdik. Bu bizi olumsuz yönde etkiledi. Deplasmanda da ciddi bir taraftar kitlemiz var. Deplasmanda etkilendiğimizi düşünmüyorum ama iç sahada gerçekten etkilendik.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler