Abdülkadir Ömür: Son söz her zaman Trabzonspor’undur

Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Abdülkadir Ömür, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Abdülkadir Ömür: Son söz her zaman Trabzonspor’undur

Trabzonspor antrenmanından önce konuşan Abdülkadir Ömür, şu şekilde konuştu:

Geçen sene Trabzonspor tarihi ve taraftarlar için unutulmaz bir sezon olmuştu. 

Bu sezon kırılma maçlarını kazanamadık ama hala tam kopmadık. Arkadaşlıklarımızı hala Şampiyonluk yarışının içinde olduğunu konuşuyoruz. Yarışın içinde olmak istiyoruz.

Bazen inişler çıkışlar olabiliyor bunu da en azda tutmaya çalışıyoruz. Trabzonspor defterim hiçbir zaman kapanmadı. Ben buradan gitmek istediğimde kulübün menfaatleri doğrultusunda gidebilirim. Daha önce de teklifler vardı ama başkanımız beni yollamak istemedi. Avrupa hedefim kapanmadı. İllaki gideceğim diye bir şey yok ama Trabzonspor bana git derse giderim kal derse kalırım. Söz her zaman Trabzonspor’undur.

Her futbolcunun hayalidir milli takımlarda ve özel turnuvalarda forma giyebilmek. Milli takımla tekrar ilk 11 olarak sahaya çıkabilmek benim de hayalim. Hem performansımı yukarı çekmek hem de milli takımda her almak istiyorum.

Abdülkadir Ömür: Son söz her zaman Trabzonspor’undur

Alanyaspor maçında da dediğim gibi kırılma anı olmuştu bizim için. Bizim takımın 5 gol yiyebilecek takım olduğuna kimse inanmadı zaten. Hocamız duygusal olarak biz yıpranmıştı. Anlık duygusal bir karardı. Biz her zaman hocamızın yanındayız: takım arkadaşlarımız olarak hocamızın yanındayız. Bize yakışmayan skordu. Çok üzülmüştük ama üstesinden gelebileceğimizi düşündük.

İçeride yaklaşık 35 maçtır yenilmiyoruz. Büyük bir istatistik. Tüm takımlar bu nu göz önünde bulundurarak geliyorlar. Deplasman serimizden biz de memnun değiliz. Bunu Hatayspor maçıyla sonlandırmak istiyoruz. 34 maçlık bir seriye ihtiyacımız var. Galip gelememe hasretini sonlandırmak istiyoruz. 

Kendimde eksik gördüğüm noktalar var bunu da özel antrenman eşliğinde gidermeye çalışıyoruz. Umarım bunu düzeltebilirim.

Oynadığımız oyunun karşılığını skor olarak alabilmek kendimizi huzurlu hissettiriyor. Trabzonspor taraftarlarını skordan ziyade sahadaki oyunla da tatmin etmeliyiz. Bazen skoru alabiliyoruz ama oyunsal olarak problemlerimiz olabiliyor. Son zamanlarda tatmin edebiliyoruz ama sanırım. Trabzonspor’a yakışır oynamaya çalışıyoruz.

Ben futbola altyapıda orta saha olarak başlamıştım. A takıma ilk kanat olarak alındım. Nere eksikse orada oynuyordum. Geçen sene de hocayla irtibatımda hoca da diyordu. Orta sahada daha farklısın ama o anki eksiklerden dolayı kanatta oynamak zorundaydım. Şu anda kendi mevkiime döndüğüm işin daha iyi hissediyorum. En rahat bölge orta saha olarak söyleyebilirim.

Yurt dışından gelen arkadaşlarımızı en iyi şekilde Trabzon’a adaptasyon sürecini sevgi ve bağ ile çözüyoruz. Bazen aileleriyle geliyorlar. Onları bizim içimizden biriymiş gibi hissettiriyoruz. Aile oluyoruz. Bizim görevimiz de en kısa sürede onları Trabzonspor’a bağlamak. Onlar da yanlarında olduğumuzda çok huzurlu oluyorlar.

Abdülkadir Ömür: Son söz her zaman Trabzonspor’undur

Yusuf abiyle çok güzel vakitler geçirdik Trabzonspor’da. Sahada da çok iyi anlaşabiliyorduk. Hala öyle. O şu an Trabzonspor’da kiralık. Umarım uzun bir süre Trabzonspor’a gelebilir. O da Trabzonspor’da kupa kazanmak istiyor. Ayrılmadan inşallah bir kupa kazanmak istiyor. futbol daha sertleşti diyebilirim. Artık basketbol oynuyormuş gibi karşılıklı taktikler set oyunları konuşulmaya başlandı. Artık her takım kaliteli. Maalesef Avrupa’ya ayak uyduramıyoruz. Futbol temassal olarak daha da zorlaştı diyebileyim.

Gösterileri bazen sosyal medyadan bazen televizyondan seyretmiştik. Futbol dışında sosyal bir hayatım pek yok. Sosyal medyayı da pek kullanmıyorum. Taraftarlarımızın sevinçlerine onları izleyerek ortak oldum diyebilirim.

Benim favorim Dünya Kupasına başlamadan önce Arjantin’di Messi’den dolayı. Onu da beraber izlemiştik arkadaşlarla. Messi kadar sevinmiştik.

Haber61 - Spor Servisi -

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler