5 katlı binanın çatısında çıkan yangın 2 binaya hasar verdi

Ordu’da 5 katlı binanın çatı katında yangın: 2 binanın çatısı hasar gördü.

5 katlı binanın çatısında çıkan yangın 2 binaya hasar verdi

Ordu’da 5 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında, yan binanın çatı kısmında da hasar oluştu.

Olay, Altınordu ilçesi Bucak Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 katlı bir binanın çatı katından dumanların yükseldiğini fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede itfaiye, polis, sağlık, doğalgaz ve elektrik arıza ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, vinç yardımıyla 5 katlı binanın çatı kısmına ulaşarak, alevleri söndürmek için çalışma başlattı, bu esnada da çevrede polis ekipleri tarafından güvenlik önlemi alındı.
Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından alevler söndürülerek, kontrol altına alındı. Yaralanmanın olmadığı yangının baca kısmından çıkarak çatıya ulaştığı tahmin edilirken, yangın nedeniyle yan binanın çatı kısmında da küçük çaplı hasar oluştu.
Polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel