4,5 Saatlik operasyonun ardından sağlık durumu nasıl?

Akciğer kanseri olduğu açıklayan Armağan Çağlayan’dan 4,5 saatlik operasyonun ardından ilk açıklama.

4,5 Saatlik operasyonun ardından sağlık durumu nasıl?

Ünlü sunucu ve televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla sevenlerini çok üzmüştü. Akciğer kanserine yakalanan Armağan Çağlayan, dün bir operasyon geçirdi. 4,5 saatlik operasyonun ardından ünlü yapımcı, sosyal medya üzerinden sağlık durumuyla ilgili detayları paylaştı. İşte ayrıntılar!.

armagan-caglayan1.jpg

Ünlü yapımcı ve sunucu Armağan Çağlayan, geçen günlerde hayranlarını yıkan bir paylaşım yaptı..

56 yaşındaki Armağan Çağlayan, akciğer kanserine yakalandığını açıkladı.

Dün sabah saatlerinde bir operasyon geçiren ünlü yapımcı, sosyal medyadan sağlık durumu ile ilgili gece saatlerinde paylaşımda bulundu.

armagan-caglayan2.jpg

"ÇOK ERKEN EVREDE YAKALADILAR HASTALIĞIMI"

4,5 saat süren operasyonun ardından Çağlayan, hayranlarına son durumunu şu sözlerle anlattı: "Bu sabah 4.5 saat süren bir operasyon geçirdim. Az evvel yoğun bakımdan odama geldim. Ameliyat sırasında yapılan Frozen Patoloji sonucunda kitle kanser çıktı. Fakat şanslıyım ki doktorlarım peşimi bırakmadılar ve çok erken evrede yakaladılar hastalığımı."

armagan-caglayan3.jpg

"PATOLOJİDEN GELECEK SONUÇ BELİRLEYECEK"

Ayrıca Çağlayan, "Şimdi kemoterapi olup olmayacağımı pataolojiden gelecek sonuç belirleyecek. Ben çalışmayı hiç bırakmayacağım, biraz dinlendikten sonra 'Size Anlatacakları Var' turnesiyle, Gebze, Bartın, Zonguldak. İstanbul ve Ankara'da olacağım. Dualarınız ve iyi dileklerinize minnettarım ….Herkese sevgiler saygılar" ifadelerini kullandı.

armagan-caglayan4.jpg

Ünlü yapımcı ve sunucu Armağan Çağlayan, sevenlerini kahreden haberi sosyal medya üzerinden takipçilerine açıklamıştı. 56 yaşındaki Armağan Çağlayan, akciğer kanserine yakalandığını ve sürecin nasıl ilerleyeceğini paylaşmıştı.

Armağan Çağlayan'dan sevenlerinin yüreğine su serpecek haber geldi!.

SÜRECİ ANLATTI

Çağlayan, bugün sosyal medyada yaptığı paylaşımla da süreçle ilgili de bilgi vermişti.

armagan-caglayan5.webp

GÖSTERİLERİNE ARA VERECEK

Ünlü yapımcı, yaşadığı bu süreçte gösterilerine ve programlarına ara vereceğini de belirtti.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN SAĞLIK DURUMU

Çağlayan yaptığı paylaşımda, "Herkese merhaba, bugün sizinle kişisel bir şey paylaşmak istiyorum. Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı. Önümüzdeki hafta sonundan itibaren tedavi sürecine başlayacağım."

armagan-caglayan6.webp

Ayrıca Çağlayan "Bu sebeple, beş aydır sahnelemekte olduğumuz Size Anlatacaklarım Var Gösterisi'ne 25 Kasım Cuma Günü Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu'ndaki temsilden sonra zorunlu bir ara verip, devam eden günlerdeki Aydın, Denizli ve Bodrum temsillerini iptal ediyoruz."

armagan-caglayan7.webp

"Ancak çalışmak benim için her zaman olduğu gibi, şimdi de hayatla bağımı sağlayan en önemli motivasyon kaynağı. Bu yüzden o zorunlu arayı fazla uzatmadan işimin başına döneceğim. 18 Aralık'ta Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde yeniden görüşmek dileğiyle… Dedikodu ve yanlış haberlerin önüne geçmek için, buradan sık sık süreçle ilgili kısa bilgilendirmeler yapacağım. Herkese tek tek yanıt veremeyeceğim için şimdiden anlayış rica eder, sevgi ve esenlikler dilerim" şeklinde bir açıklama yaparak hayranlarını ve sevenlerini konuyla ilgili bilgilendirdi.

armagan-caglayan8.webp

Kansere yakalandığını duyuran Çağlayan'a sosyal medya hesabından yüzlerce destek mesajı gelmişti.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'DAN SEVİNDİREN HABER

Kansere yakalandığını açıklayan Armağan Çağlayan cephesinden güzel haber geldi.

armagan-caglayan9.webp

"PATOLOJİK SONUÇ TEMİZ ÇIKMIŞ"

Yakın arkadaşı Şenay Düdek yaptığı paylaşımda, "Gözün Aydın… Gözümüz Aydın…Tüm sevenlerinin de gözü aydın…Patolojik sonuç temiz çıkmış. Bir ameliyat olunacak hayırlısıyla. Armağan'ım, Rabbim gözyaşlarını sevince döndürdü. Kalbinden huzur, bedeninden sağlık her daim eksik olmasın…" notunu düştü.

armagan-caglayan12.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin