2008'de kaç tane şehit verdik?

Çatışmalarda 645 terörist öldürüldü. Genelkurmay'ın resmi internet sitesinde terörle mücadele bölümündeki verilere göre 2008 yılının 9.5 aylık döneminde terörle mücadele kapsamında 139 güvenlik görevlisi şehit düştü. Hayatlarını kaybeden güvenlik güçlerin

2008'de kaç tane şehit verdik?
Çatışmalarda 645 terörist öldürüldü. Genelkurmay'ın resmi internet sitesinde terörle mücadele bölümündeki verilere göre 2008 yılının 9.5 aylık döneminde terörle mücadele kapsamında 139 güvenlik görevlisi şehit düştü.

Hayatlarını kaybeden güvenlik güçlerinin büyük bir bölümünün, teröristlerin araziye döşediği mayınların patlaması ve açılan ilk ateş sonucu şehit olmaları dikkat çekiyor.

Terör örgütüne yönelik güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlarda 2008'de şimdiye kadar 645 terörist ölü, 171 terörist sağ olarak etkisiz hale getirildi. Aynı dönemde terör örgütünden kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan terörist sayısı ise 133 oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem