1461 Trabzon FK'ya Süper Lig'den transfer!

Trabzon ekiplerinden 1461 Trabzon FK, Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'in oyuncusu Enes Karakuş'u kadrosuna kattı.

1461 Trabzon FK'ya Süper Lig'den transfer!

Sezon sonuna kadar kiralık olarak 1461 Trabzon FK forması giyecek olan 22 yaşındaki golcü için Hekimoğlu Döküm Spor Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

İmza töreninde konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Canım "Teknik heyetimizin raporu ve yönetim kurulumuzun da onayı ile genç kardeşimizi kadromuza kattık. Her iki tarafa da hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Yeni transfer Enes Karakuş ise "Ligin ilk yarısını Kırklarelispor’da geçirdim. Orada bulunduğum süre içerisinde bana destek olan herkese teşekkür ederim. Şimdi yeni bir sayfa açıyorum. İnşallah burada hem takımıma katkı sağlayıp hem de gelişimimi tamamlayarak yeniden Süper Lig’e döneceğim" şeklinde konuştu.

1461 Trabzon FK'ya Süper Lig'den transfer!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber