1461 Trabzon FK Yönetim Kurulu Üyesi Tosun’dan değerlendirme “Mücadeleye devam edeceğiz”

1461 Trabzon FK Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Tosun, takım hakkında değerlendirmelerde bulundu.

1461 Trabzon FK Yönetim Kurulu Üyesi Tosun’dan değerlendirme “Mücadeleye devam edeceğiz”

1461 Trabzon FK’nın ikinci yarıya güzel bir galibiyetle başlangıç yaptığını belirten Tosun, “Biz bu sezon gençleri kazanıp onları başta Trabzonspor’a ve Türk futboluna kazandırmayı amaçladık. Play-Off’a kalırsak da bizim için başarı olacaktı. Ama gelinen süreçte şuanda lider ile aramızda 3 puan fark kaldı” ifadelerini kullandı.

MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ
“1461 Trabzon FK’da her zaman mücadele vardır” diyen Tosun, “Ligin ikinci yarısına da hazırlıklıyız. Mücadeleye devam edeceğiz. Mücadelemiz için imkanlarımızı kullanacağız. Kadromuzun eksik olan bölgesine transfer yapabiliriz. Sezon sonu Play-Off’a kalırsak, bu sezonu başarılı tamamlamış olacağız. Hedefimizi bu şekilde koyduk” şeklinde konuştu.

TARAFTARDAN İLGİ GÖRMÜYORUZ
Taraftarlara da seslenen Tosun, “Genç ve kaliteli bir kadro ile ligde güzel işler yapıyoruz. Ama ne yazık ki bu takım, taraftar konusunda gereken ilgiyi görmüyoruz. Biz isteriz ki her maçımıza gelip bizlere destek olsunlar. Kazanan Trabzon futbolu olsun. Ama yapacak bir şey yok. Hafta sonu Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacağız, oradan da güzel bir sonuç almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler