1461 Trabzon FK Yönetim Kurulu Üyesi Kantekin: Play-Off potasındaki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz

1461 Trabzon FK Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kantekin, medya merkezinde takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

1461 Trabzon FK Yönetim Kurulu Üyesi Kantekin: Play-Off potasındaki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz

Son oynanan Uşakspor maçında önemli 3 puan aldıklarını söyleyen Kantekin, “Hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemeye devam ediyoruz. Devreye kadar 4 maçımız kaldı. Bu maçlarımızı kazanıp, Play-Off potasındaki yerimizi iyice sağlamlaştırmak ve gelecek adına yol haritamızı belirlemek istiyoruz” dedi.

TARAFTARIMIZI STADA BEKLİYORUZ
“Yeni Teknik Direktörümüz Ulaş Ulusan ile birlikte galibiyetle başladık” diyen Kantekin, “İnşallah bu galibiyetlerin devamı gelecek. Pazar günü Ortahisar Yavuz Selim’de Balıkesirspor ile yine kritik bir maça çıkacağız. Bu karşılaşmada her zaman olduğu gibi yine taraftarımızın gücüne de ihtiyacımız var. Bu takım tüm Trabzon’un takımı. Takımlarına sahip çıkmalarını ve desteklemelerini bekliyoruz. Onların da desteği ile hedefimize ulaşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ
Genç ve kaliteli bir takıma sahip olduklarını da kaydeden Kantekin şöyle konuştu; “Takımımızda potansiyeli yüksek olan oyuncularımız var. Kazandıkça hem oyuncuların özgüveni artıyor, hem de gelişimleri devam ediyor. Bu oyuncularımızın bazılarını gelecek sezon üst liglerde izleyeceğiz. Teknik heyetimiz ve oyuncularımıza güveniyoruz. Bu kadromuz bu işin üstesinden gelecektir”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber