ZIvalıoğlu: Bunların üstesinden geliriz

1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, 1461 Trabzon olarak bunların üstesinden gelecek güce de sahibiz" dedi.   PTT Birinci Lig'de mücadele eden 1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, açıklamalarda bulundu. Zıvalıoğlu, "İyi mücadele et

ZIvalıoğlu: Bunların üstesinden geliriz
1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, 1461 Trabzon olarak bunların üstesinden gelecek güce de sahibiz" dedi.
 
PTT Birinci Lig'de mücadele eden 1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, açıklamalarda bulundu. Zıvalıoğlu, "İyi mücadele ettiğimiz bir maçta son saniyede yediğimiz golle sahadan mağlup ayrılmak bizi son derece üzdü" dedi. 
 
Üç puan parolasıyla gittikleri Bolu deplasmanından puansız dönmelerinin moral bozukluğu ile çok üzüldüklerini belirten Zıvalıoğlu, şöyle konuştu, "Mazeretimiz yok. İnşallah biz istediğimiz yere kısa sürede geleceğiz. 1461 Trabzon olarak bunların üstesinden gelecek güce de sahibiz. Sahada güçlü duruyoruz. Fakat yaptığımız kişisel hatalar maçın sonucuna etki ediyor. Buna çok daha fazla çalışmalıyız. Bu hataları düzelttikten sonra tam anlamıyla bir takım oluruz"
 
Üç günlük iznin ardından yarın Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başlayacaklarına da değinen Zıvalıoğlu, "Boluspor maçını geride bıraktık. Artık Şanlıurfa maçına kilitleneceğiz. Rakibin kim olduğunun önemi yok. Takımların hepsi birbirine denk. Biz kazanmak izin oynayacağız. Bu nedenle bu zorlu müsabakayı kazanarak yeniden galibiyetlere başlamalıyız" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler