Zağnosspor seriyi devam ettirmek istiyor

 Bayanlar Hentbol Süper Lig'in 10. haftasında 26 Kasım Perşembe günü deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaşacak Zağnosspor'un antrenörü Kıvanç Özcan, ligde yakaladıkları galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini söyledi.   Özcan, gazetecilere y

Zağnosspor seriyi devam ettirmek istiyor
 Bayanlar Hentbol Süper Lig'in 10. haftasında 26 Kasım Perşembe günü deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaşacak Zağnosspor'un antrenörü Kıvanç Özcan, ligde yakaladıkları galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini söyledi.
 
Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Zağnosspor'un ligde oynadığı son 5 maçı da kazandığını söyledi.
 
Sivas deplasmanında da galibiyet hedeflediklerini vurgulayan Özcan, "Ligde yakaladığımız istikrarı ve seriyi devam ettirme niyetindeyiz. Bu nedenle de Sivas Belediyespor maçını kazanmak istiyoruz" dedi.
 
Özcan, Sivas Belediyespor maçını kazanarak, Muratpaşa Belediyespor maçına moralli çıkmak istediklerini de ifade ederek, "Bu maçtan alacağımız bir galibiyetle Murtpaşa Belediyespor maçının önemi daha da artacak ve o maç liderlik mücadelesi olacak. Sivas maçı ile Murtpaşa maçının arası sadece 3 gün. Bu yüzden Sivas maçında da dikkatli olmalıyız. Sakatlık ve benzeri şanssızlıklar yaşamak istemiyoruz. İnşallah istediğimiz galibiyeti alarak Trabzon'a döneceğiz" diye konuştu.
 
Taraftardan da destek isteyen Özcan, "Muratpaşa Belediyespor maçı liderlik mücadelesi olabilir. Bu mücadelede 29 Kasım Pazar günü bizleri yalnız bırakmasınlar. Salonu doldurmalarını ve coşkulu bir şekilde takıma destek olmalarını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler