Yüzme havuzu inşaatı çöktü

Yüzme havuzu inşaatı çöktü. 1 kişi kurtarıldı 1 kişi için çalışmalar sürüyor. Mersin’in Yenişehir ilçesinde havuz inşaatında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan bir işçi kurtarılırken, bir işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor.   Edinilen bilgiye

Yüzme havuzu inşaatı çöktü

Yüzme havuzu inşaatı çöktü. 1 kişi kurtarıldı 1 kişi için çalışmalar sürüyor.

Mersin’in Yenişehir ilçesinde havuz inşaatında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan bir işçi kurtarılırken, bir işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor.
 
Edinilen bilgiye göre, Eğriçam Mahallesi 2227. Sokak’ta yapımı devam eden kapalı havuz inşaatında saat 17.00 sularında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 2 işçiden biri yaralı olarak kurtarılarak Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Göçük altında olduğu belirtilen bir işçiyi de kurtarılması çalışmaları devam ediyor.
 
Büyükşehir Belediyesi ve itfaiye ekipleri ve AFAD’ın kurtarma çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.
 
Olay yerine Mersin Valisi Özdemir Çakacak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da gelerek çalışmaları yerinde inceliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler