Yusuf yine yerini aldı

İstanbul Başakşehir karşılaşmasına çıkan Trabzonspor'u yine yalnız bırakmadı.Taraftarlar yeter daha yapma diyene kadar Trabzonspor'a beste yapacağını ve takımını her zaman destekleyeceğini söyleyen şarkıcı Yusuf Güney, bu akşamda bordo-mavili takımı deste

Yusuf yine yerini aldı

İstanbul Başakşehir karşılaşmasına çıkan Trabzonspor'u yine yalnız bırakmadı.

Taraftarlar yeter daha yapma diyene kadar Trabzonspor'a beste yapacağını ve takımını her zaman destekleyeceğini söyleyen şarkıcı Yusuf Güney, bu akşamda bordo-mavili takımı desteklemek için tiribünde yerini aldı. Küçüklüğünün Trabzonspor'u destekleyerek geçtiğini ve ciddi bir Trabzonspor sevdalısı olduğunu söyleyen ve 1.5 yılda Trabzonspor'a marş yazan Yusuf Güney, taraftarların her zaman dikatli olması gerektiğini ve tüm haksızlıklara rağmen takımın zarar görmemesi için sakin olunması gerektiğini dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor