Yusuf: Passoligi bahane etmeyin

Yusuf Erdoğan maç sonu yaptığı açıklamada "Önceklikle takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum bugün karadeniz fırtınası vardı sahada. eski hocam zamanında da  çalışıyordum ama şans bulamıyordum saygı duymak lazım. Ersun hoca geldiğinde bir konuşma yaptı benle

Yusuf: Passoligi bahane etmeyin

Yusuf Erdoğan maç sonu yaptığı açıklamada "Önceklikle takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum bugün karadeniz fırtınası vardı sahada. eski hocam zamanında da  çalışıyordum ama şans bulamıyordum saygı duymak lazım. Ersun hoca geldiğinde bir konuşma yaptı benle. Hem Trabzon'a hem Türk futboluna adımı yazıdrmak istiyorum. Geçen sene Fenerbahçe'nin neden başarılı olduğu belli oldu. Yaptığımız çalışmalarda bunu anlayabiliyoruz" dedi.

Taraftara mesaj göndere Yusuf, "Bizim taraftarlara ihtiyacımız var. Passoligi bahane etmesinler bu gelsinler bu fırtına dinmeyecek." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor