Yusuf: Biz 1461'i temsil ediyoruz

Trabzonspor'un Kayseri Erciyesspor'u 5-0 mağlup ettiği maçta performansıyla parmak ısırtan hem 2 gol atan hem gol attıran Yusuf Erdoğan, maç sonu galibiyetlerini değerlendirdi. Maçın yıldız isimlerinden takım arkadaşı Zeki'nin performansını değerlendiren

Yusuf: Biz 1461'i temsil ediyoruz
Trabzonspor'un Kayseri Erciyesspor'u 5-0 mağlup ettiği maçta performansıyla parmak ısırtan hem 2 gol atan hem gol attıran Yusuf Erdoğan, maç sonu galibiyetlerini değerlendirdi.
 
Maçın yıldız isimlerinden takım arkadaşı Zeki'nin performansını değerlendiren Yusuf; "3-4 senedir Zeki'yle birlikteyiz. Her zaman iyiyiz ama genç oyuncular da biraz daha düşüş olabiliyor. Çok büyük bir kulüpte oynuyoruz, sorumluluğumuzu biliyoruz ama taraftar biraz sabırlı olsun. Zeki 1461 günlerini aratmadı" dedi.
 
Yusuf, 1461 Trabzon'dan geldiklerini ve burada tutunmak istediklerini belirtirken; "Bizim burada iyi performans göstermemiz, alttan gelen arkadaşlara umut verir. Bizim gibi diğer arkadaşlar da hak ediyor burada olmayı. Zeki inşallah 1 maçla kalmaz, böyle devam eder" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor