"Herkes Trabzonspor'un menfaatini düşünüyorum diyor"

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen düzenlenen toplanltıda açıklamalarda bulundu.Ali Sürmen şunları söyledi;"Toplantımızın isminden ve süreçte toplantı ile iligli verdiğimiz demeçlerden anlaşılacağı üzere bu toplantı suçlu arama toplantısı değildi

"Herkes Trabzonspor'un menfaatini düşünüyorum diyor"

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen düzenlenen toplanltıda açıklamalarda bulundu.

Ali Sürmen şunları söyledi;

"Toplantımızın isminden ve süreçte toplantı ile iligli verdiğimiz demeçlerden anlaşılacağı üzere bu toplantı suçlu arama toplantısı değildir. Bu toplantı Trabzonspor'un sorunlarına çözüm bulmak için düzenlenen bir toplantıdır. Bilindiği üzere medeni kanunda ve Dernekler Knununda büyük kulüplerin tamamında kurullar vardır ve benzeri başka kuruluşlarda vardır.

Divan kurulunun yapısı gereği seçimle göreve gelen Divan Başkanlık Kurulu görev ve yetkilerini kulanmalıdır. Ancak bu kurulları ve yetkililerini muhatap almamak Divan'a karşı çıkmak olur. Biz sözümüzü sizlere verdik. Bu sözümüzün arkasındayız. Trafasızlık her konuda herkesle istişareyi gerektirir. Biz kurullar arasında diyalog ve sevgiden yana oluduğumuzdan yazılı olarak kendilerine bildirip alt yapı konusunda kendilerinden görüş istedik.

Ayrıca üyelerin kulüp binasına gitmesi konusunda sekretertyanın Ziyabey Tesislerine alınması istedik geri dönüş alamadık. Yönetim dışındaki kurulların yönetimi maddi kaynak ve külfetten kurtaracak maddeleri tüzüğe eklenmesi gerekli olumuştur. doğru olan tüzük komisyonunu bir an önce kurmak ve yeni tüzüğü yapmaktır. Geçmişte Trabzonspor'un 100 bin üye projesi vardı. Bu proje devam etmelidir. Yönetimin harcama üst yetkisi ne kadar olmalıdır. Bu konular burada konuşulmalıdır.

Türk futbolunun düştüğü bu durumdan çıkarmak amacıyla ceza yağdırmaktan başka bir şey yapman TFF'ye çağrıda bulunmak isteriz. Türkiye'de yeni bir yol haritası belirlenmelidir. Stadlara taraftarların gelemmesi ve stadların savaş alanına döçnüşmesi konusunda kulüplerin tarfatar analizi yaptırması gerektiğini belirtmek isteriz.

Anamızın ak sütü kadar helal olan 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasının müzemize gelmesi için mücadelenin sonsuza kadar sürsede devam etmelidir. 2011 yılından sonrada ciddi harcamalar yapılmasına rağmen alınamayan her kupanın nedeni irdelenmelidİr.

Hepimizin en büyük sorunu diyalog eksikliğidir. Herkes ben Trabzonspor'un nmenfaatini düşünüyorum diyor. Ama bir masa etrafında toplanmayı ve kanvga etmden konuşmayı başaramıyoruz. Umarım bugün burada Trabzonspor'un yönetimine Trabzonspor'un geleceği için çağrılarınız olur. Biz bu toplantıyı özellikle sizlerin çözüm önerilerinizi dinlemek için toplandık.
"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor