Yine İHO yine yalan!

Haber61 Trabzonspor ile savaşmaz.  Haber61 Trabzonspor yönetimiyle de savaşmaz çünkü Haber 61 bilir ki yönetimler gelip gececi kalıcı olan Trabzonspor’dur . Trabzonspor bu gün resmi internet sayfasından Sadri Şener dönemine ait 6 yılda medya kuruluşlarına

Yine İHO yine yalan!

Haber61 Trabzonspor ile savaşmaz.  Haber61 Trabzonspor yönetimiyle de savaşmaz çünkü Haber 61 bilir ki yönetimler gelip gececi kalıcı olan Trabzonspor’dur .

 Trabzonspor bu gün resmi internet sayfasından Sadri Şener dönemine ait 6 yılda medya kuruluşlarına ödenen reklam ve ilan bedellerini yayınladı. Ama yalanlarla ve tarihleriyle oynanarak insanları kandırmaya yönelik bir açıklama ile.

Resmi internet sitesinde yapılan açıklamada tarihler ve süreler  yanlış ve aldatmaya yönelik bilgi dolu. yapılan açıklamada haber61 net e 2 yılda ödenmiş gibi gösterilen 41 bin 340 TL. aslında 2008-2013 tarihlerini  yani 6 yıllık bir süredeki rakamlar gelirlerini kapsamaktadır.

Bu reklamlar içerisinde açılımlarına bakıldığında, Trabzonspor kulübüne ait, Hes Pojesi, Trabzoncell, TS Club,kombine bilet satış ve İ.H.O'nun umurunda pek olmadığı görülen Ramazan Bayram, Kurban Bayram ve yılbaşı tebrik mesajları da bulunmaktadır.

 Her konuda Trabzonspor taraftarına aldatmayı ilke edinen İ.H.O Başkanlığındaki yönetim  medya kuruluşlarına ödenen reklam ve ilan ücretlerini yayınlarken bile kamuoyunu yanıltmaktan geri durmadı

Resmi İnternet sitesinde yapılan açıklamada Haber61.net’e  e iki yılda (2011-2013 ) ödenmiş gösterilen 41.bin 340 lira aslında 6 yılda (2008-2009-2010-2011-2012-2013) haber61 net’e verilen reklam bedelidir. Hepside faturalandırılıp vergileri de ödenmiştir.

Şimdi soruyoruz

- Haber61 net şike sürecinde Trabzonspor aleyhine inanılmaz kampanyalar düzenleyip yalanlar yazan ulusal Medya ile savaşırken sen nerdeydin  İ.H.O

- Haber61 net olarak Trabzonspor ilanları yerine Fenerbahçe ilanlarını mı yayınlasaydık İ.H. O. Çok yüksek bedellerle teklif edilen Fenerbahçe reklamlarını anında ret ederek biz Trabzonspor'dan açıkça taraf olduğumuzu belli ederken, sen Fenerbahçe Kongre üyesini TFF delegesi göstermekle meşgul değilmiydin İHO.

- Trabzonspor’a dönemin yönetiminin verdiği ilanlar sayesinde Trabzonspor Ticari ürün satışları rekor seviyeye gelirken sen nerdeydin  İHO. Sizin döneminizde ne kadar forma satıldı TS Club satış rakamlarını da bir açıklasana.

- Trabzonspor verilen bu ilan ve reklamlar sayesinde Tarihinin en fazla kombine satışını yapan kulüp olduğunda sen  nerdeydin  İ.H.O.. Ha sahi sen göreve geldiğinde beri ne kadar kombine sattın onu da rakamlarla bir açıkla da görelim.

Trabzonspor kulübüne ait TRABZONCELL Abonelikte Türkiye’de ilk sıralarda yer alırken sen neredeydin  İ.H.O. Hadi  Trabzoncell için de rakamları sırala da kapasiteni görelim.

- Trabzonspor forma reklamları ve sponsorluk görüşmelerinde bir çok firmayı sıraya koyarken sen neredeydin İ.H.O

- Haber61 net Trabzonspor’a ilan ve reklam bedelleri konusunda gereken hassasiyeti fazlasıyla göstermiş ve en düşük  fiyatlandırmayı Trabzonspor’a uygulamıştır. Bundan haberin var mıdır İ.H.O

- Haber61 bölgenin en güçlü medya kuruluşudur,Türkiye'de bölgesel yayın yapan en büyük sitedir, bu ne demektir bilirmisin İ.H.O

- Senin açıkladığın ve 6 senede haber61'in Trabzonspor'dan reklam karşılığı aldığı 41bin 340 liranın haber61'in bir aylık gideri olduğunu senin ufkun alır mı İ.H.O

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler