Yine acı haber geldi!

Mardin'in Midyat ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca Anıtlı Jandarma Karakol Komutanlığı'na bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 1 asker ile 2 korucu şehit oldu, 9 asker de yaralandı.   Midyat'ın Anıtlı Köyü'nde bulunan Anıtlı Jandarma Karakol

Yine acı haber geldi!
Mardin'in Midyat ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca Anıtlı Jandarma Karakol Komutanlığı'na bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 1 asker ile 2 korucu şehit oldu, 9 asker de yaralandı.
 
Midyat'ın Anıtlı Köyü'nde bulunan Anıtlı Jandarma Karakol Komutanlığı'na bu akşam saatlerinde PKK'lı teröristler, ilk bilgilere göre bomba yüklü araçla saldırı düzenledi. Saldırıda bombanın infilak ettirilmesi üzerine karakoldaki güvenlik görevlilerinden 1 asker ile 2 korucu şehit oldu, 9 güvenlik görevlisi de yaralandı. Bölgeye ambulanslar ile takviye birlikler sevk edildi. Teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler