Yılmaz gitti Bekar geldi...

Trabzon'da ki siyasetçiler sayesinde ilginç diyaloglara şahit oluyoruz.Geçmiş günlerde MHP Trabzon teşkilatında bir takım değişiklikler gerçekleştirilmişti. Bu değişikliklerden bir tanesi İl yönetimden önce davranıp İlçe Başkanlığından ayrıldığını faceboo

Yılmaz gitti Bekar geldi...

Trabzon'da ki siyasetçiler sayesinde ilginç diyaloglara şahit oluyoruz.

Geçmiş günlerde MHP Trabzon teşkilatında bir takım değişiklikler gerçekleştirilmişti. Bu değişikliklerden bir tanesi İl yönetimden önce davranıp İlçe Başkanlığından ayrıldığını facebook hesabından duyuran Mehmet Yılmaz'ın hamlesi idi. Yaptığı açıklama da Koray Aydın'ın isteği üzerine görevini bıraktığını söylemiş biraz da sersenişte bulunmuştu.

Bugün ise Mehmet Yılmaz için küçük bir törenle görevine veda edebileceğe bir ortam hazırlandı. MHP Ortahisar İlçe Başkanlığına getirilen Burhan Bekar'ı tebrik eden eski Ortahisar ilçe Başkanı Mehmet Yılmaz, MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli'den çiceğini ve teşekkürünü aldı. 

O anlar objektiflere böyle yansıdı;

my(1)-001.jpg

10592959_641860315922402_9221482726420478410_n.jpg

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler