Büyükaydın'dan Erkan ve Teknik Direktör açıklaması

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın Haber61.net Spor Müdürü Tuncay Lakot’a önemli açıklamalarda bulundu. Büyükaydın Erkan Zengin’in ayrılması konusunda “Erkan Zengin le görüşme sürüyor. Karşılıklı en uygun bir şekilde nasıl oluyorsa öyle yap

Büyükaydın'dan Erkan ve Teknik Direktör açıklaması

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın Haber61.net Spor Müdürü Tuncay Lakot’a önemli açıklamalarda bulundu.

Büyükaydın Erkan Zengin’in ayrılması konusunda “Erkan Zengin le görüşme sürüyor. Karşılıklı en uygun bir şekilde nasıl oluyorsa öyle yapacağız. Fesih şuanda yok. Yazılanlar gibi bir fesih olayı söz konusu değil" dedi.

Özer Hurmacı konusunda konuşan Büyükaydın, “Özer’in sağlık raporu var. O nedenle kadroda yer almadı” diye konuştu.

Büyükaydın, Eskişehirspor kafilesinde 3 eksik oyuncunun bulunduğunu ifade ederek, “Kafilede 3 oyuncu eksik. Akakpo ve Mustafa’nın sakatlığı Yusuf’un da faranjiti var” şeklinde konuştu.

Yılmaz Büyükaydın yaptıkları herşeyi en ince ayrıntısına kadar hesapladıklarını belirterek, "Bütün her şey hesaplanarak yapılıyor. Karşılıklı görüşmelerin uzamasının  nedeni bu yaptığımız anlaşmaları kulübe en az zarar verecek şekilde yapmak istiyoruz. Mevcut kadro ve dışardaki oyuncularla birlikte 57 oyuncumuz var. Bunların hepsini planlamak çok kolay değil. Gelecek seneyi bunlarıda hesaplayarak doğru planlamamız lazım. Yaşadığımız olumsuzluklar var. Sahada Fenerbahçe ile yaşadığımız olaylar olumsuz olarak etkiliyor. Cezalar gelecek. Bu cezalar bizi zorlayabilir. Bunları da planlamaya katmamız lazım. En asgari şekilde bu işi geçmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör arayışları Konusunda da açıklamalarda bulunan Büyükaydın, "Şuanda teknik direktörlükle ilgili bir girişim yapmadık. En kısa sürede planlama ve görüşme yapacağız" dedi.

KAMERA: TOLGA ŞAHİN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler