Yenilmezler 2 - Ultron Çağı hasılat rekoru kırabilecek mi ?

Yenilmezler : Ultron Çağı - 2Vizyon Tarihi : 01.05.2015Dağıtım : UIPSalon : 501Hafta : 1Yenilmezler : Ultron Çağ Filminin Hafta Sonu Hasılatı : 5.959.874 TLYenilmezler : Ultron Çağ - Hafta Sonu Seyirci : 470.312 TL‘Yenilmezler 2: Ultron Çağı’ sevenleri ve

Yenilmezler 2 - Ultron Çağı hasılat rekoru kırabilecek mi ?

Yenilmezler : Ultron Çağı - 2

Vizyon Tarihi : 01.05.2015
Dağıtım : UIP
Salon : 501
Hafta : 1
Yenilmezler : Ultron Çağ Filminin Hafta Sonu Hasılatı : 5.959.874 TL
Yenilmezler : Ultron Çağ - Hafta Sonu Seyirci : 470.312 TL

‘Yenilmezler 2: Ultron Çağı’ sevenleri ve sinemaseverler tarafından en çok merak edilen filmler arasındaydı. Geçtiğimiz hafta dünya çapında vizyona giren ve rekor gişe rakamları ile yapımcılarını sevindiren Marvel uyarlaması Yenilmezler: Ultron Çağı, ilk üç günde ABD genelinde toplam 187.7 milyon dolar gelir elde etti. Şimdiye kadarki en yüksek gişeyi hedefleyen yapım, 2012 tarihli Yenilmezler filminin ardında kaldı.

 ‘Yenilmezler 2: Ultron Çağı’ filmi hafta sonunu ‘Boxofficeturkiye’ rakamlarına göre5.959.874 TL’lik hasılatla kapadı ve hafta sonunu en iyi hasılatla kapatan film olarak ilk sırada yer aldı.

Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrından çıkar ve insan yapımı bir yapay zeka olan Ultron un eline, hain planlarını gerçekleştirme fırsatı geçer. Süper kahramanlar onu durdurabilmek için bir kez daha güç birliği yapmak zorundadır. Tüm dünyaya yayılan bir savaş başlayacaktır.

Filmin yönetmenliğini Joss Whedon yaparken oyuncu kadrosunda Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Chris Evans, Mark Ruffalo gibi isimler rol alırken seslendirenler arasında James Spader, Lou Ferrigno gibi isimler var.

Yenilmezler 2: Ultron Çağı(Avengers: Age of Ultron) ne zaman izleyebiliriz ?

Yenilmezler 2: Ultron Çağı(Avengers: Age of Ultron) filmi 01 Mayıs’ta sinemaseverlerle buluştu.

Dakika dakika neler oluyor? Öğrenmek için hemen tıklayın.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya